je tady k navigacim spousta dotazu, kdyz se bavim s okolim tak deset lidi = patnact nazoru, spousta nejasnosti, nejasne hlubsi funkcionality, atd, vsak to znate ...
jsme si tak s rudou rikali jestli, kdyz je ta "zima", by byl zajem udelat na navigace nejakou prednasku, skoleni, workshop, rikejte tomu jak chcete ...
zakladni idea je takova:
- zamluvit nekde hospodu s promitacim platnem
- predstavit pokrocile funkce navi
- pokrocile parovani navi, intercom, mobil, funkcionalita pristroju dohromady
- predvest naplanovani trasy v compu
- zpracovani dat, ladeni trasy pro import do navi
- import do navi
- ladeni trasy v navi
pokusil bych se (nebo nekdo by chtel, umel ? pomoci se meze nekladou) sehnat nekoho kdo to fakt umi, asi primarne pro GARMIN a TOMTOM a pripadne se domluvit i s prodejci jestli by treba nechtel nekdo od nich, zajistit hospodu je easy, idealne s nejakym svedskym stolem treba, ale to je fakt detail
takze na zaver co nas ted zajima:
1/ bylo by to pro vas zajimavy a prisli by jste ?
2/ kdyby byl nejaky symbolicky prispevek pro prednasejici, rekneme 100kc, prispeli by jste ?
diky za nazory, piste prosim do vlakna, at to mame prehlednejsi, diky, martin
Super nápad
Funkce navi využívám tak na 20% tak bych se velmi rád něco přiučil .
Mám TOM TOM a vše se učím za pochodu pokus /omyl...
S příspěvkem nemám problém
Upravil GSA Petr dne 20.01.2020 11:46
Já bych přišel i za 500,-, ale muselo by se mě to trefit do nějakého volna Mám Garmina a umím ho apnout, vypnout a stáhnout mapy. To jsem dobrej co?
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Na takovou akci v Brně jsem schopný a ochotný zajistit přednáškovou místnost s kapacitou cca 80 lidí, vybavenou kompletně audiovizuální technikou.
Dokonce možná i to občerstvení (to však za peníze).
Z ankety vyplývá, že do sto kč a deseti kilometrů od domova je ochotna zúčastnit se většina uživatelů))
co natočit video na juuuutuub?
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
Z ankety vyplývá, že do sto kč a deseti kilometrů od domova je ochotna zúčastnit se většina uživatelů))
co natočit video na juuuutuub?
Video, nebo nějakou Skypovou konferenci? Asi spíš přes TeamViewer, či něco podobného? Nevím ale, kolik lidí by se mohlo připojit najednou. Já zkoušel max 6.
Ano to chce udělat na živo nějaký video je k ničemu
Ať se to udělá někde na půli cestě Praha---Brno
A kdo přijede přijede
Kdo má zájem tak přijede kamkoli a když bude už teplo
Tak je to výlet na motorce
Každý píše kolik udělal kilometrů nebo kolik ujel
A tady by nepřijel třeba 100 km
Příjde mě dost směšný, že tady někdo řeší vzdálenost. Na co dotyční potřebují ovládat navigaci? Ty čtyři okolní vesnice, kam jsou ochotní dorazit, by už mohli znát na spaměť.
Jinak pro ty soudnější bych navrhoval jako super místo nově otevřený penzion zdejšího dlouholetého člena, cestovatele a motorkáře, Tomáše Pelanta. Penzion je v Jeseníkách, takže je to pro všechny daleko a spojí se tak několik příjemných věcí s mnoha užitečnými (mimo jiné třeba zrovna to, že odpadnou ti, co nejsou ochotni na motorce jezdit) Ceny jsou tam super, pivo se pít dá a sál s promítačkou je tam standardní výbavou. Prostě ideální místo na kloudnou akci, po které se tam dá levně přespat...
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Příjde mě dost směšný, že tady někdo řeší vzdálenost. Na co dotyční potřebují ovládat navigaci? Ty čtyři okolní vesnice, kam jsou ochotní dorazit, by už mohli znát na spaměť ...
Mr GS napsal:
Příjde mě dost směšný, že tady někdo řeší vzdálenost. Na co dotyční potřebují ovládat navigaci? Ty čtyři okolní vesnice, kam jsou ochotní dorazit, by už mohli znát na spaměť ...
Souhlas, vysihnul jsi situaci.
jojo ....
nicmene - samozrejme ze v planu nebyl vaclavak, ani ostrava (sorry), ale logicky nekde uprostred cr
rozhodne se nebranim ani vyletu nekam dal, jak treba pise petr, ostatne v cr je to vsude kolem komina ... za me je to misto fakt jen technikalie, nejdriv jestli to ma vubec smysl a zbytek je pak malickost ...
nabizela by se treba i domluva s rudou na radarku, ale vyhodnotili jsme si ze tam by to nedavalo smysl, nehodilo by se to z vic duvodu
za me smysl dava jasna definice - proste se jde na mimosezonni navigacni skoleni, s tim ze tam je prostor na dotazy/treba i vyzkouseni si sveho konkretniho/proste nauceni se + jidlo a pivko .... jednoduchy a jasny .... howg
Upravil xylem dne 28.01.2020 16:24