Ahojte,
poradí někdo jak vyměnit? Mám sundané zadní kolo a za boha se nemohu dostat na vrchní šroub tlumiče...Sundávat nádrž se mi nechce a na netu jsem nic nenašel...
Olomoucko a okolí
https://t.me/pump_upp
Nemusis zadek sundavat. Staci sundat vyfuk a sedlo, spodni srouby zadniho ramu, nadrzku zadni brzda a povolit horni srouby ramu. Na nich pak zadek krasne zvednes a sroub tlumice je pristupnej. Delal jsem to pred mesicem.
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Nebudu dělat chytrýho, ale měl jsem dole zadek nedávno. Jestli už člověk dojde do bodu, že sundá výfuk, což je jebačka sama o sobě, tak ho rozpojení třech kabelů a dvou hadic nezabije. To je asi 5 minut práce navíc.
Upravil Nahdar_Vebb dne 27.01.2020 20:44
erikus napsal:
Ahojte,
poradí někdo jak vyměnit? Mám sundané zadní kolo a za boha se nemohu dostat na vrchní šroub tlumiče...Sundávat nádrž se mi nechce a na netu jsem nic nenašel...
Olomoucko a okolí
Podle návodu se mají měnit šrouby a matice horního a spodního uložení. Otázkou je, kdo to dělá. Šrouby v kostech pak už dle návodu není třeba měnit Tak když už, tak už. Pravda je, že zatímco při vytáčení horního šroubu z něj a z matice upadávají piliny, z těch v kostech nic nepadá, nicméně ty šrouby stejně dostávají čočku.
Jestli jsi nikdy nedělal servis kyvky a přepákování, tak hurá do toho