tak mi přišly odservisované tlumiče na GS, včetně prodlouženého tlumiče vepředu.
Mám tlumiče GSA namontované na GS rv2004, takže má ještě ten starý zaoblený stojan.
Když ji postavím na centrální stojan, je na něm motorka vratká kvůli zvýšeným zdvihům.
Je nějaká možnost, jak dostat např. GSA centrální stojan do GS?
Popř. jestli máte někdo zkušenost s úpravou centrálního stojanu i policajta?
Díky!
V.
Upravil vvalosek dne 19.02.2020 12:15
Neexistuje špatné počasí!
Čau, řešil jsem stejný problém, moc na výběr není, před obloukem to neprodlouzis - šlo by to do kola, na konci stojanu máš omezený prostor kvůli koncáku. Nakonec se navarilo co šlo ale stejně sebou vozim pro na delší tripy prkynko na podloženi aby v případě defektu šlo aspon sundat kolo. Bocak můžeš máš taky limit max 1cm. Když helmuti začínaly s 12,nikdo neprodpokladal, že se najdou český ocasove co budou dělat z obyc gs advika
Kuba89 přiložený následující obrázek:
[177.38Kb]
Upravil Kuba89 dne 19.02.2020 15:32
BMW R 1200 GSA r.v. 2013, 90 jahre
Vím,není to moc pohledný ale nebylo v tu chvíli moc na výběr.Jinak po výměně laufu je to ok,nikde nic nemlatí do spodku ( myslim off) Hold se motorka co na to není dělaná,zvedla o 1,5 cm, na druhou stranu je to úplně jiný svezení než na origo tlumičích.Na radarce to můžeme probrat ,mám to přes kopec
BMW R 1200 GSA r.v. 2013, 90 jahre
Ten bočák s plackou na konci prodloužit bude jednoduchý, ne? Podložíš mezi pláty nějaký distanční válečky, nebo podložky...
S tím centrálem, zajímalo by mě, jestli by to šlo vyřešit podobně jako ten bočák, bez zásahu kutila...
Neexistuje špatné počasí!