Ahoj,nechystate se nehodou někdo prodávat tlumiče na GSA 1150? Hyperpro,Wilbers atd?Nevím moc zda repasovat originální nebo už koupit něco jiného za nějaké rozumné kačky.Diky
Za mě je repas u nerepasovatelného origo tlumiče vyhazováním peněz. Prošel jsem si tím a pak jsem si jen nadával, že jsem rovnou nekoupil Wilbersy.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Toz lesi chces neco usetrit pockej na rijen ;-) u wilbersu 10% dolu na vse. Osobne bych ale ty cca 3 pruty ozelel a netrapil se celou sezonu...
Na 1150 wilbersy s odskokem a hydraulickym predpetim dozadu 31proutku sakum prdum. Se ozvi kdyz se rozhodnes;-)
ad repas nerepasovatelnych viz Geofre... Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Tak 31 není zrovna máloMrknu ještě na nějakou přijatelnější variantu.Po přečtení o repasovanych od toho jistě ustoupim.Bylo by to zbytečně vyhození peněz asi.Nekdo píše že to funguje,další zase ne..
tak nevim. Fífovi repasovaný originály s pružinama hyperpro už několik let skvěle fungujou s dost tvrdým zacházením( jezdíme spolu)
a ani se mě neptejte, jak sem dopad na stejných trasách s wilbrsama. Přední teda drží, ale zadek nevydržel nic, pak repas - dovolená a po 300km o5 v píč i. takže dovolená naprosto pokažená. Repasovatel Antošovský se opravdu neosvědčil. Ted tam mam zpatky originál a taky nevim...
hlavně, že je pivo ftlamě
No a pak se v tom má někdo vyznatDávat za tlumiče 30 se mi nechce.Repasovat originál s nejistým výsledkem taky ne.Proto jsem myslel od někoho koupit lehce jete nebo tak nějak...
Jak se zdá jednoduché to asi nebude
já šel cestou - originály najeto ca 60 000 - hrozný - pak jsem je nechal udělat - repasovat u procházky... rozdíl jsem poznal... najel asi 1000-1500km a jako dobrý no...
A pak jsem dostal super možnost koupit fungl tlumiče - hochu, nejlíp investovaný prachy, ta motorka jela úplně jinak.... prostě bomba - nejlepší investice... najednou nová motorka... Za mě.. jdi do nových tlumičů. Ano 30 je dost... ale budeš mít hubu jak banán...
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Taky nezapomeň na to, kde je budeš servisovat. Tractive dělá Touratech, Wilbers nově zase Žlábek v Praze... Repas origo tlumíčů je kravina, kterou jsem si taky prošel. Becka je evidentní zázrak Pravdou je, že mi repasovaný nevytekly (vlastně jo, předek až 100 km před výměnou za jiné .. ) a to jsem s k nim nechoval hezky. Nicméně za 5000 km byly tam kde byly. Zatni zuby, kup něco normálního...
Já přešel čistě ze zvědavosti z Tractive na Wilbers ... Takže mi vlastně leží Tractive v garáži, kdybys měl zájem..
https://www.youtu...tla/videos
OFFROAD|GUIDE www.offroad-guide... https://www.faceb...403911829/
No a pak tu máme taky možnost koupit novy hyperpro případně tfx Suspension, který prodávám a servisuju já. Cena setu od 25 do 36 tisíc.
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
VojtechPolicky napsal:
já šel cestou - originály najeto ca 60 000 - hrozný - pak jsem je nechal udělat - repasovat u procházky... rozdíl jsem poznal... najel asi 1000-1500km a jako dobrý no...
A pak jsem dostal super možnost koupit fungl tlumiče - hochu, nejlíp investovaný prachy, ta motorka jela úplně jinak.... prostě bomba - nejlepší investice... najednou nová motorka... Za mě.. jdi do nových tlumičů. Ano 30 je dost... ale budeš mít hubu jak banán...
Jo pod to se musím podepsat. Ja dával za tfx nejvyšší řadu 40 papírů oproti originálu (dodnes si myslím že ta havarka byla kvůli vyčvachtanejm wp) nebe a dudy, výborný jízdní vlastnosti. Na podvozku a gumách nemá smysl šetřit, je to to jediný co tě spojuje s povrchem.jo a bezproblémový, rychlý servis Milan v chotči
Upravil Kuba89 dne 24.02.2020 10:09
BMW R 1200 GSA r.v. 2013, 90 jahre