Ahoj. Tak torochu naslepo vystřelím prosbu o radu. Pokukuji po skůtru pro dceru a nic moc o nich nevím.
Je to na krátké ježdění ze vsi do města. Preferuji 4-takt, do 125 ccm (na ŘP skupiny , lehký (100 kg už mi přijde dost, ale možná je to normální), stačí jednomístný s prostorem pro uložení přilby.
Mate někdo nějaký tip?
j_a_k napsal:
Ahoj. Tak torochu naslepo vystřelím prosbu o radu. Pokukuji po skůtru pro dceru a nic moc o nich nevím.
Je to na krátké ježdění ze vsi do města. Preferuji 4-takt, do 125 ccm (na ŘP skupiny , lehký (100 kg už mi přijde dost, ale možná je to normální), stačí jednomístný s prostorem pro uložení přilby.
Mate někdo nějaký tip?
Předem díky.
Jirka.
Honda Vision
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Přesně tak. Nový model 2020 s motorem 110ccm za 58litrů nabízí fakt hodně muziky za pár korun.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Honda OK, pokud bys hledal něco levnějšího, mám dobrou zkušenost s MAXONEM od AutoKelly. Je to sice Číňan, ale za ty prachy slouží parádně
Jo a pod sedlo se vejde 14 lahváčů
Upravil Taborak dne 24.02.2020 20:44
Vím o skůtru, krásnej červenej pro karkulku , minimum elektroniky, jezdí už 30let, opravitelnost kladivem a šroubovákem, jede 80 z kopce a větrem v zádech, čisťunkej voňavej dvoutakt, je to Simson.
Značka : v Evropě na Evropské "mašině ".
Já kupoval loni pro ségru kymco agility 200, dělá se tuším i 125 a 150, Hlavní důvod byly právě ty kola 16vpredu a 14vzadu, jinak skutrik v pohodě, jsou za dobrý peníze...