Zdarec,
uvažuji o nějakém pitbiku pro svého juniora (11 let) .. na zkoušku jestli ho to bude bavit.
Doporučíte nějaký, dle vašich zkušeností ?
dík
š.
(ch)stepan
Hele, taky sem to řešil a koupil pro juniorka stomp démon x 125, máme ho doma pár měsíců, ale majel na něj zatím nedosáhne, snad v létě, mechanicky to nevypadá zle, ve srovnání s čínským dvoutaktnim "motokros" Nitro 50ccm je to úplně jinde, tohle už opravdu má nějakou úroveň zpracování, to malý bylo za trest, ale zas se na tom kluk naučil a získal k tomu vztah, takže dobrý...
Kupoval sem Stomp dva roky starý, kupovaný u dealera v Liberci, servisované, najeto tuším 50-60mth, za 14tisic kaček.
souhlas s ludas,neni to spatny na cinu,muj kluk mel stompa kdyz mu bylo 6 a tak akorat.pak v 11 mel uz ktm85 a tet 17ti 250 ktm.tak si jen rikam ze na 11ti leteho hochabude stomp malej
I já jsem si tím prošel, přes 3 motorky a dvě čtyřkolky různých velikostí až jsem nakonec skončil u ojetý značkový. Věř mi, že počáteční investice se ti vrátí. Další věc je, že pokud to bude mladýho bavit, osvojí si na číně blbý návyky, stavba motorky a tedy posez je špatně, tlumiče (tedy co to povídám, tlumiče to vlastně nemá) a nedejbože aby si třeba vrazil zlomený řídítka do krku. BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Přesně jak píše Novej, 100x lepší ojetá značková, než sebenovější čína. Dražší nákupní cena se Ti vrátí na spolehlivosti a čase strávených nad opravami a úpravami. Už jen tohle je samo o sobě dostatečný důvod, a jak bylo řečeno návycích, to je také dobrá poznámka.
Btw když jsem ještě servisoval motorky, od doby co mi nesmělo nic čínského do dílny to byla krásná práce bez rozčilování
Co není úplně rozšířené, ale je to taky zajímavá cesta (pokud nechceš vyloženě cross), jsou třeba dětské šlapačky od GasGas, kam se dá samozřejmě dokoupit i sedlo na přejezdy.