je to uplna novinka, skoro nikdo je jeste nema ani na sklade, natoz aby v tom nekdo najezdil smysluplny pocet kilometru aby mohl hodnotit.
Ja mam letos najeto skoro 10tis. v novych DualRaid Dryo. Ty ti muzu popsat jestli chces
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
vojta napsal:
je to uplna novinka, skoro nikdo je jeste nema ani na sklade, natoz aby v tom nekdo najezdil smysluplny pocet kilometru aby mohl hodnotit.
Ja mam letos najeto skoro 10tis. v novych DualRaid Dryo. Ty ti muzu popsat jestli chces
dneska jsem je viděl na výstavě. díval jsem se u Scottu na šedou kombinaci a moc se mi líbila. hned se do mě pustila slečna a začala mi vykládat, že v tady těch špinavejch vedle jel nějaký Vojta Lavický deset tisíc kilometrů v Jižní Americe. jako bych já věděl kdo je Vojta Lavický...
pod trvalým dohledem
Já vím, Vojto, že na Dualraid nedáš dopustit a máš sadu na sezónu :-). Klidně popiš výhody a nevýhody.
Taky sem o něm uvažoval, ale prostě mi nesedí. Voyager mi padne jak ulitý. Jsem si zkoušel již modely 2020 /Palič/. Ale jde mi o to, abych nemusel při jednodenních vyjížďkách nasazovat nepromok, když je takové to počasí prší svítí a jestli v tom nechcípnu v horku. Jinak jak jednou oblečeš scotta tak těžko přetěžko se zkouší jiné značky :-)
vojta napsal:
dneska jsem je viděl na výstavě. díval jsem se u Scottu na šedou kombinaci a moc se mi líbila. hned se do mě pustila slečna a začala mi vykládat, že v tady těch špinavejch vedle jel nějaký Vojta Lavický deset tisíc kilometrů v Jižní Americe. jako bych já věděl kdo je Vojta Lavický...
Olin_74 napsal:
Já vím, Vojto, že na Dualraid nedáš dopustit a máš sadu na sezónu :-). Klidně popiš výhody a nevýhody.
Taky sem o něm uvažoval, ale prostě mi nesedí. Voyager mi padne jak ulitý. Jsem si zkoušel již modely 2020 /Palič/. Ale jde mi o to, abych nemusel při jednodenních vyjížďkách nasazovat nepromok, když je takové to počasí prší svítí a jestli v tom nechcípnu v horku. Jinak jak jednou oblečeš scotta tak těžko přetěžko se zkouší jiné značky :-)
No už to tak není, i když by to bylo dobrý
Jestli padne, tak není co řešit. Hlavní rozdíl je v přímo laminované membráně s menší ventilací. Takže do vedra to moc nebude si myslim. V tomhle DualRaid vede. Zase v desti musis mit na dualraidu nemok. Je tam sice vyndavaci vlozka, ale neni sepnuta s kalhotama a proste pod ni budes mokrej, jak bude voda vzlinat nehlede na nasaknutou bundu. Srovnaval jsem si tady goretex v revitu a je to na omak a prvni pohled uplne stejna membrana jako u scottu.
vojta napsal:
Me by to zajimalo Mam ted DualRaid DP. Jake jsou rozdily?
Lepší chráníče od D3O, kožené vklady na loktech a ramenou, neodepínací rukávy, lepší ventilace na kalhotech. Přibyl tam vzadu celý zip na odvod vzduchu plus mřížka vzadu na lýtku. Jinak úplně jiné barvy a design.
To hlavní ale zůstává velice podobné a je o pár tisícovek v kompletu dražší.