Ahoj, od místního člena jsem se domluvil na koupi použitých hadrů, domluvená cena 20t s tím, že dostal 15 za bundu, kalhoty po opravě si předáme oproti zbylým 5t. Ráno sms, hele kamo oprava stala víc, budu po tobě chtít 7.
Zajímal by mě váš názor na toto jednání, to že oprava stala víc než mu řekli je snad jeho problem ne. Proč bych to měl platit já, pokud cena byla pevně domluvena jako komplet za 20 tycek. Když ještě pominu fskt,že jsem kolem toho najezdil 800km.BMW R 1200 GSA r.v. 2013, 90 jahre
2 litry je rozdil v cene 40%... to se nedela. Muzes mu max z dobry vule pridat treba petikilo...
a rovnou napis kdo to je.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Poslal bych ho tam, kde slunce nesviti
Jednou je cena dohodnuta a hotovo! Jeho problem ze neprodaval komplet uz opraveny...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Do středy dávám čas jednomu místnímu členovi ať dořeší jeden obchod. Pokud se k tomu nijak nepostaví, tak to tu rozmáznu...
Jasne jsem Ti rekl, ze v pondeli tech 9 bomb k varici vyzvedne kolega! Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Dohodnuta cena musí být dodržena!!Když dělám někomu nabídku na práci a někde se seknu-je to muj problem.Nikdy bych si nešel říct o další peníze.To samé platí tady