Zdravím všechny, na GSu už pracuje zub času a rozpadají se mi bužírky na elektroinstalaci. Máte nějaký nápad, jak to vyřešit, aniž bych musel všechno odpojit a převléct smršťovačkou? Elektrikářskou páskou? Nebo jiný tip?
Díky
Buď bych použil textilní izolační pásku od Tesy nebo kabelovou bužírku různých velikostí. Popřípadě husí krk.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
dával jsem smršťovací bužírku na kabely vstřikovačů, chce to ale vytáhnou piny z konektoru, třeba pomocí jehly. Je to drbačka, ale výsledek stojí za to. A taky ne vždy to jde :-(
Jestli už pracuje zub času na bužírkách, tak bych se jen na výměně převlečné pásky nespoléhal.
Mě zapracoval zub tak, že jsem se jen podíval na přívod elektriky ke kontrolkám a vyhořela mi pojistka. Teplem, stářím nebo jinak se někde vytvořil zkrat a čau.
Takže to vidím na předrátování.
Jestli budeš šahat na svazek při omotávání, tak aby se ti nestalo něco podobného.
Ahoj. Teď jsem to zrovna řešil na své 1150. Koukal jsem jak to opravit ale žádné řešení krom natažení nové bužírky nebylo moc elegantní.. Tak jsem rozdělal konektory a natáhl nové bužírky na kabely od ovladačů na řidítkách.
kubas přiložený následující obrázek:
A jednotlivé prameny- bužírky kolem nich byly ok?
Mám namysli izolaci. Na bylvale R1150 to zkřehlo až na drát až se ukroutil.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...