Bobe, neboj prej už je mu líp...
[url]https://www.thedailybeast.com/rammstein-vocalist-till-lindemann-in-icu-after-coronavirus-diagnosis/url]
Four wheels may gets you there, but two wheels will made the journey memorable.....
fakt? Dostal chřipku a už mu je líp? To je bezva... víc takových zpráv Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Vidíš co děláš.
Až se to uklidní, tak dáme srazík a pivko. Točený! S nástupem karantény spojené s betonováním vjezdu a boje s kůrovcem s motorovkou v ruce mi dramaticky stoupla spotřeba lahváčů. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Vidíš co děláš.
Až se to uklidní, tak dáme srazík a pivko. Točený! S nástupem karantény spojené s betonováním vjezdu a boje s kůrovcem s motorovkou v ruce mi dramaticky stoupla spotřeba lahváčů.
...ja les nemám, tak opravuju barák... ..musel jsem si na to dokonce půjčit bagr a náklaďák...... ..když nikam ale nemusím jet, tak mi enormně narostla spotřeba plechovkovýho. S lahvacema jsem linej se tahat...
Upravil Bubak dne 27.03.2020 23:21
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Byla to pouze zbytnělá prostata.
Nakažením projde hromama lidí a nevyhne se to ani slavným osobnostem. Smutnější je ukázka naprosté zbytečnosti Evropské Unie. Doufám, že EU na nákazu umře. Jinak to nepřeju vůbec nikomu.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Slavek-xxx napsal:
Vzhledem k tomu, ze postupne onemocnime vsichni, je mi to tak nejak fuk...
s timhle nazorem spousta odborniku nesouhlasi.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Slavek-xxx napsal:
Vzhledem k tomu, ze postupne onemocnime vsichni, je mi to tak nejak fuk...
s timhle nazorem spousta odborniku nesouhlasi.
ano, jde o to, abychom onemocněli postupně, ne všichni naráz, aby se nedělaly masové hroby, aby neřekli, že lidi nad 70 let není potřeba léčit apod apod.
empatie je vlastní obvykle lidem s vyšší inteligencí.
pod trvalým dohledem
jen pro úplnost - coronavirus má 35-40násobnou úmrtnost, než sezónní chřipka... a pro zjednodušení tomu klidně můžeme říkat chřipka. to je jako když se snažíš něco vysvětlit pětiletému dítěti, taky to musíš zjednodušit, aby to pochopilo...
pod trvalým dohledem