Kolumbie je krásná země, určitě stojí za návštěvu, ale tenhle dokument... Nemá hlavu ani patu, ničím nezaujme. Nemá navazující příběh. Chybí informace kde se nacházíte a kam se případně jede.
To co jste vypustili na mě působí, že si nějací chlápci kteří mají prachy vyjeli do světa. A ?
Upravil monsery dne 30.03.2020 09:03
Lítám pomalu a nízko..
Tohle není cestopis, ale dokument - video, prostě živý fotky.
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
Musel to být super vejlet
To video je dobrý, já osobně vždycky závidim, jak všeobecně stíháte ty videa točit, já jsem rád když udělám aspoň pár "foteček, pro rodinu pouhých..."
Super video, užil jsem si to. Předání atmosféry, nálady a pohody Kolumbie fungovalo. Vím co to dá práce sestříhat spousty materiálu do tohoto final.výsledku - palec hore U posledního klipu z koňského hřbetu jsem vyprsk smíchy a následně čistil monitor od kafe. A místo konec filmu - "ahoj cur.á.c.í
Jak tocim? Všechny přestávky tomu venuju, letím dopředu, udělám zaber a pak je 10 km honim. Všichni hejtujou, když chci aby jeli ještě jednou kolem, večer třídním zabery a hlídám baterky atd...
Pakarna.
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
Nazdar Milane,
zrovna se sousedem sjíždíme znovu Narcos od začátku a po dnešní večerní promitacce sme si promitli vaší Kolumbii, je to super, fakt!! :-)) parádní výlet, závidím, kdoví kdy a kam se všichni vypravime.... Me se to líbilo a díky za to,
doufám, že se třeba nekdy brzy zas potkáme,
měj se,
Parádní video. Ukazuje i bohatý doprovodný program. Krásně sestříháno.
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven