Není to zas tak velký problém. Řešil jsem to minulý týden, každý schopnější zámečník ti to udělá, musí se jen přeskládat planžety. Mě to stálo 50Kč jeden zámek. Nechtělo se mi s tím strácet čas.
Ahoj,
to zvládneš sám. Já to dělal v zimě a povedlo se. Jde o to přeskládat manžety tak, aby když zasuneš klíček tak žádná nevyčuhovala. Chce to trochu šikovnosti, pevné nervy a počítat s tím, že ty manžetky jsou velké asi jako nehet. Jsou očíslované takže nejlepší je nejdřív jednu po druhé vyndat a napsat si číslo abys to když tak dokázal vrátit :-) Jinak jsi bez zámku... Držím palce
Mam dotaz ktery se presne netyka obsahu pšispevku: mam origo kufr BMW ale bez zamku, vy mate asi všichni origo zamky,nevite jestli by tam nešlo napasovat nejaky jiny zamek??origo stoji 600 kč jeden u AUTECU
Životní filozofie.........GS
jeste takova malickost jak se ten zamek vytehuje preskladani planzetek zvladnu si myslim ale nechci nijak poskodit ten zamek behem vytahovani a nikde neni nic videt
a dalsi zmena vse uspesne slozeno uklizeno namazano paraaada zvladne to i male decko jen to chce byt klidny a opravdu si to raci nakreslit moc dekuji vsem za rady
zdravim, jaky mate ten plech na topcase? co sem se ptal tak na 650 dakar dela jen touratech a ten se mi drahy(jako vsechno od touratechu:-D) tak se ptam jestli mate nejaky jiny ktery na to pasuje...poradili mi jeden univerzální ale moc tomu neverim:-) tak se radsi ptam. kdyz hodite i odkaz na nejaky nebudu se zlobit dik moc