Ahoj, mám problém. Prodal jsem V-Stroma a chci si koupit F800GS, ale mám strach, jestli na mě nebude moc vysoká, i když si jí pořídím se sníženým sedlem. Měřím 171 (když si 1cm přidám) a už asi nevyrostu. Je tady někdo stejně malý, kdo ji má a kdo by rozptýlil mé obavy? Díky. Roman
psycholog napsal:
Ahoj, mám problém. Prodal jsem V-Stroma a chci si koupit F800GS, ale mám strach, jestli na mě nebude moc vysoká, i když si jí pořídím se sníženým sedlem. Měřím 171 (když si 1cm přidám) a už asi nevyrostu. Je tady někdo stejně malý, kdo ji má a kdo by rozptýlil mé obavy? Díky. Roman
ja jsem dost vysoky.. mam 175cm a vse ok.
Pokud zvysim predpeti a jedu sam, stale zvladam. Sedlo mam normal ,,,
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Neřeš jestli dosáhneš na zem nebo ne. Nahoru nespadneš a dole tě najdou . Ale ted vážně. Se sníženým sedlem nebudeš mít problém. Však stačí když dáš na zem jednu nohu. A když jedeš tak na zem nohy nedávej !!! Viděls někdy dakar rally??? Ty mašiny jsou vysoký jako kráva a málo kdy jezdec dosáhne na zem oběma nohama(pokud neměří přes 2 metry) a jak jim to jede.............
Nejlepší bude když kólneš Bobovi, zajedeš k němu na statek(bacha at nešlápneš do hovna vod psa) a vyzkoušíš osmikilo co bude mít třeba zrovna na skladu . Nebo si zajdi do autecu a prubni to tam. Ale jak už jsem psal, bude to v poho. Vítej u vrtulí...........
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
na motorce se má došlápnout na prsty nohou, víc není potřeba
800 má docela hluboké propružení, takže sice na pohled odrazuje vysokým sedlem, ale jakmile nasedneš (a event. lehce nakloníš na stranu) - dosáhneš
před týdnem jsem šel s kamarádem (stejný pivot jako ty), aby si to vyzkoušel v obchodě, protože měl stejný strach a opravdu to jde
Have a nice shopping therapy!!!! Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic