ne, toto jsou totální magoři v uvozovkách, prostě jsou to machři já od mala rajtoval na "bleskovi" ale toto je ultra mega hardcore bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Borec jak svině,fakt jsem na to čuměl s otevřenou hubou
Jen by mě zajímalo,z jakýho matroše má draty v kolech,že mu neprasknouKaždou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
jeho balanc bych chtěl taky vlastnit,to bych na červený ani nedával nohu na zem a ještě u toho SMSkoval vážně frajer!!!ale asi už ho to taky hodněkrát bolelo
to je freeride sjezd je malinko podobnej tomu co delame,ale jenom z kopce a to cos poslal je spis trial doporucuji videa new world disorder, kranked nebo redbull je tam dost inspirace a kdyby nekoho lakal sjezd a freeride mam 2 kola jedno zapujcim adrenalin veliky..
WILL RACE FOR FOOD
No,tohle jsou normální magoři (nemyšleno jako nadávka) jejich pud sebezáchovy bych chtěl mít.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
tomu tipko ked mali dat dudel tak mu dali kolo. no ale viete si predstavit čo by dokazal na motorke? ako napríklad na freestyle ? Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Včera jsem viděl v lese takovou "opičí dráhu", byl toho plnej les, toto jsou jen dvě překážky z mnoha.
Jsou to borci a trénování asi dost bolí.
mara přiložený následující obrázek:
kde to presne je ? miv patek z ktm dnu jedem do shibaku u milovic kde je to v lese podobne..a budeme liitat ma byt pekne uz se tesim
ant přiložený následující obrázek:
[94.98Kb]
Upravil ant dne 04.05.2009 21:04
WILL RACE FOR FOOD
Tak něco hodně vzdáleného jsem kdysi zkoušel na mém oranžovém BMX 20 a prasknul rám hned za krkem řízení . Táta mi tehdá za 1600Kčs koupil nový stříbrný rám a na něm jsem už jezdil raději jen po silnici
Upravil Pizzy Bender dne 04.05.2009 21:59
BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku