Chlapci potřebuju poradit,pak může toto vlákno admin klidně smazat.
Nějakej č...k mi na favoritovy udělal díru v nádrži(velká asi jako průměr malíčku) ,tak se chci zaptat,jak by to šlo opravit.Ta nádrž je plastová.Jde to třeba zavařit? Nebo nějaká nouzovka z věcí běžně dostupných doma? Nebo nevíte o někom v Praze kdo by to udělal?
Bylo mi poradíno ať tam narvu korkovej špunt
Upravil Kubrt dne 01.05.2009 19:49
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Upřímě řečeno asi dát jinou. Pokud to chceš opravit na furt, tak dej jinou. Pokud chceš někde jen odjet a pak to řešit, no tak klidně ten špunt. Myslím si, že oprava půjde dost blbě a nebo s ne uplně dobrým výsledkem. Sežen něco na vraku a vyměn ji.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
jak říká Emilio, opravoval jsem takhle latu pomocí té hmoty, koupíš to určitě v každých motodílech..návod je na tem napsaný ....jednoduché jak facka a OPRAVDU TO DRŽÍ!!!! bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Emilio napsal:
A máš to určitě v nádrži?
Hodně se prořezává ta propojovací hadice mezi nádrží a hrdlem,v týdnu byla u nás slečna a té se to stalo.
Jak je ta díra velká?
V autopříslušenství prodávají speciálně na děravé nádrže takovou hmotu,kterou tam namačkáš po rozhnětení a je vystaráno.
Ráno se po ní kouknu,jestli ještě něco mám,tak bych ti to přivezl,stejně pojedu za Rémusem a ty jsi za rohem.
Taky můžeš tu nádrž vyměnit,je to do hodiny,na vrakáči jí seženeš nebo v kovošrotě,kde dělají likvidace,dáš jim flašku rumu a máš jí,tohle zboží se jinak vyhazuje....
Čau Emílio,je to přímo v nádrži,koukaljsem na to.Hadici mi prořízli před dvěma lety.Problém je v tom,že já jsem v Praze a zítra odjíždím na mašině pryč,ale pokud by jsi to měl,tak bych se stavil.Jinak mi kámoš poradil,koupit jakousi zátku a zítra se stavíme u něj v práci(letiště Ruzyň) že mi dá jakýsi tmel na lepení nádrží,že je netečnej s palivem...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Cycli napsal:
Upřímě řečeno asi dát jinou. Pokud to chceš opravit na furt, tak dej jinou. Pokud chceš někde jen odjet a pak to řešit, no tak klidně ten špunt. Myslím si, že oprava půjde dost blbě a nebo s ne uplně dobrým výsledkem. Sežen něco na vraku a vyměn ji.
Jde mi víceméně o nouzovku,auto potřebuju do práce,přes týden to můžu nechat opravit,popřípadě vyměnit...
Jinak kluci dík moc.Emílio,Tobě bych dyštak cinknul kdyby jsi to měl,nebo 606443520.Musim odejít od pc.
To Emílio: zítra budem s kámošem v Obi,tak se tam na to poptám... a pump budem tzaky míjet dost,taksnad něcoseženu.
Ještě jednou moc dík za ochotu a za pomoc.
Upravil Kubrt dne 01.05.2009 20:20
já vím že to byla tenkrát taková malá prasklinka na nádrži, ale vcelku vydatně se ztrácel benál já se chytal za hlavu jak to budeme vařit apod. potom sešel z nebe anděl strážnej a řekl zadrž nešťastníku zajdi to omrknout do motodílů, udělal jsem tam pořádnou díru po celé délce praskliny a namačkal tam ten bazmek a bylo po akci...a já myslel, že nebudu stíhat odhazovat švajcaparát jaká to bude rána až to bouchne ..takže kovbojka se nekonala bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
ten tmel jak hořický trubičky maj někdy tam co prodávaj instalaterský věci, zrovna to mám v autě
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
Tak jsme to snad opravili Zhruba kolem 14hod.jsme to s kámošem zalátali takovým jako stavěcím šroubem a to vše utemovali a zapatlali specialním tmelem,kterej se používá v letectví na opravu děravejch nádrží na palivo,tak doufám,že to bude držet.Ráno uvidím jestli to sákne,nebo co a večer hodim echoKaždou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.