Včera jsem zjistil, že mi opravdu hodně teče nádrž vrchem skrz víko palivového čerpadla.
Předpokládám, že je špatné těsnění, které je v odkaze označeno číslem 9.
Už jste to někdo měnil? Můžete mi poradit jak na to?
Měl jsi to rozebraný před tím než to začalo téct? možné je také blbé dosednutí toho těsnění ldyž se to tam nasazuje to čerpadlo tak se musí dávat bacha aby se nezhrnulo. Nejdřív ho překontroluj páč aby samo o sobě začalo téct je divný... Taky zkontroluj dejcháček od nádrže jestli se ti netlakuje ta nádrž třeba
Upravil kim dne 04.06.2020 16:27
Ahoj, bylo to přesně tím spadlým těsněním, ale bohužel bylo i natržené a muselo se koupit nové. Navíc tam byl i upadlý plovák a tak nádrž ukazovala nesmyslný stav benzínu. Po výměně těsnění a vrácení plováku na své místo je již vše OK.
Mašinu jsem koupil z bazaru jako dovoz ze zahraničí. Závadu jsem řešil s majitelem bazaru a celou opravu mi zaplatil. řekl mi, že tento problém se mu stal již cca po třetí. Mašiny na místě prý schraňuje v jedné garáži, kterou mu tam "hlídá" nějaký místní a asi mu občas vykrádá benzín z motorek. Při jejich zpětné montáži na to s prominutím sere a tak se do ČR občas dostane zbytečně poškozený kousek.