pre prípadne potreby dalsich informacii k uvedenej motoakcii
zakladam tuto diskusiu.
Postupne sem i ja este prihodim nove aktualne info - novinky o tohtorocnom
už (jééžiši) 15. ročníku
Upravil vlk dne 16.06.2020 18:04
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
@Bohumil - snad ani nevies ako si klepol kliniec po hlavičke...ikdyž tejto akcie sa to netýka, existuju persony ktore vydavaju zakazy v domneni ze pomahaju planete
Termín: 3. - 5. 7. 2020
Miesto: obec Stará Myjava,
www.skiland.sk N48 49.225 E17 36.082
...uf, áno už 15 ročník. Cim bude vynimocny? Pre viacerych zrejme nicim, ale ak nieco robite 15 rokov, isty punc zvlastnosti to mat bude, pochopitelne hlavne pre mna. Napísem preco.
Od zaciatku to bolo o mototuristike, srdecnom stretnuti s cesko slovenskymi kamaratmi s cielom pripravit pekny program, pohostit, ukazat krasy mojho kraja - Myjavskych kopanic a blizkeho okolia.
Previezol a ukazal som Vam snad uz vsetky hodnotne zaujimavosti, vratane regionalnych, komerčne neznámych az osobnych.
Vyjazdy boli rozne, spolocné, samostatné podla itinerara, rozdelene na ONroad / OFFroad a niekedy sme sa i postracali
Rozmanitost programu bola tiez pestra. Kadejake sranda sutaze, rozne prehliadky, historia, muzea, kultura, folklor, tombola-darčeky, program pre deti .... až po oslavu života
V neposlednom rade spomeniem i roznorodost ludi co prichadzaju na akciu. Niekolko z Vas chodi kazdorocne, niekto sporadicky, niekedy sa objavia nove - zaujimave postavicky, ktore skor ci neskor zmiznu a niektore sa po case objavia.
Vsetko doteraz popisane malo svoj vyvoj, priebeh i kvalitu, jednoducho tak, ako zivot sam.
Som presvedceny ze vela z Vas sa v uvedenom historickom okienku naslo, zaspominalo a .....
Zosumarizovat 15 rokov do par riadkov nie je mozne a ani to nemam v umysle, preto rovno prejdem k pointe:
Cele tie roky som to robil pre nas-Vas vsetkych a preto, ze ma to bavilo (niekedy viac, niekedy menej) a naplnalo.
Urobte teraz nieco Vy pre mna. Pridte opat vsetci do SkiLandu na "Starkú" nech mi dobijete baterky na dalsich 15 rokov Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Hradečáci! zmobilizujete sa?
Silno by ste ma potesili, keby ste prisli "stara" garda:
Ivan Lelák, Štefi s Kačkou, Joska zo svojimi holkami, Zámek .....
Gagarin s celou rodinou - ci pána, to by bolo !
...Jencku! o Tebe ani nehovorim, podari sa to?
Bartusek - s Tebou ratam, tesim sa
Upravil vlk dne 29.06.2020 21:09
Navsteva Farmy Etelka pocas sobotnajsieho vyjazdu padla, avsak nahradou bude nie menej zaujimava prevadzka a sice:
najstarsia pálenica na Kopaniciach: u Varsíkov
Servus vlk, v pátek po obědě vyrážím se ženou ze západu směrem na východ "bývalého Československa". Zatím mám jen hrubý plán cesty Slovenskem, ale v sobotu odpoledne bych se mohl pohybovat někde v okolí Myjavy. Kdyby to tak dopadlo, rád bych se zastavil a "seznámil"... Nenašla by se někde poblíž dvoulůžková "izbietka" na přenocování? Jedeme bez kempovacího vybavení... A jak to máte na Slovensku s nošením roušek? V ČR od prvního nemusíme "rouškovat" už ani ve vnitřních prostorech.... dík Tomáš
Upravil Woodman dne 02.07.2020 15:22
...songs from the wood make you feel much better...
Roušky v SK se nosí v podstatě jako u nás. Při vstupu do uzavřených prostor (obchody, restaurace, a podobně). Venku nejsou potřeba. Někde omezují i počet osob vstupujících někam najednou - včera třeba lanovka na Chopok. Všude mají dezinfekci na ruce a v obchodech na zemi značky na odstup. Jinak žádný problém...
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Woodman napsal:
Servus vlk, v pátek po obědě vyrážím se ženou ze západu směrem na východ "bývalého Československa". Zatím mám jen hrubý plán cesty Slovenskem, ale v sobotu odpoledne bych se mohl pohybovat někde v okolí Myjavy. Kdyby to tak dopadlo, rád bych se zastavil a "seznámil"... Nenašla by se někde poblíž dvoulůžková "izbietka" na přenocování? Jedeme bez kempovacího vybavení... A jak to máte na Slovensku s nošením roušek? V ČR od prvního nemusíme "rouškovat" už ani ve vnitřních prostorech.... dík Tomáš
ahoj,
Bubak to dobre napsal. Ruska iba v interier (obchody).
Rataj s tym ze v sobotu od 9.00 do 15.00 v depe (Skiland) nenajdes ucastnikov, budeme na vyjazde.
Ubytovani Ti nevybavim, avsak mame tu toho dost, poradime - dame tip.
Woodman napsal:
ahoj,
Bubak to dobre napsal. Ruska iba v interier (obchody).
Rataj s tym ze v sobotu od 9.00 do 15.00 v depe (Skiland) nenajdes ucastnikov, budeme na vyjazde.
Ubytovani Ti nevybavim, avsak mame tu toho dost, poradime - dame tip.
Díky za odpověď. A ohledně roušek: Bubak to úplně dobře nenapsal, v ČR od 1.7. roušky musíme mít jen k doktorům a v sociálních zařízeních, obchody restaurace apod. už ne...! Proto mě zajímalo jak je to na Slovensku. T
...songs from the wood make you feel much better...
Roušky ve skutečnosti (skoro) nikdo nenosí ...
Díky Dušanovi za pěknou část víkendu (musel jsem dnes odjet) a suprovou vyjížďku. Bylo to 1A!
Už se těším na příští rok (pokud se dožiju)
Upravil hobr dne 04.07.2020 21:55
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."