zdravím Pánové koupil jsem ještě jednu jedenácku na stavění a budu u ní měnit komplet budíky teda tu palubku z auta za jeden budík + kontrolky a mám dotaz spíš elektrikář potřebujeme el.schéma zapojení teda jak funguje měření paliva +jestli rezerva je zvlášť radši sem přepíší co po mě chce -----(Nevím jaký je na této motorce systém měření výšky hladiny paliva. Vypadá to podle digitálního ukazatele že kontrolku rožíná pomocí výpočtu z naměřeného množství paliva. To trošku komplikuje tu kontrolku. Pokud je tam zvlášť snímač rezervy, tak to není problém bylo by dobré sehnat schéma zapojení.)zrovna na tom jsem trošku pohořel můžete pomoc? Moc děkuji jo jeto rok 94 bez ABS
Upravil Richter123 dne 18.06.2020 18:40
Bmwr1100gs r.v.95
Co si pamatuji, tak moje gs 96 má v nádrži odporovou dráhu propojenou s plovákem a u "prázdného" konce je na stejném táhle kontakt, který se sepne. Pak je to podle schématu zapojeno do nějaké krabičky, co filtruje zákmity na hranici spínání (myslím u pojistek) a pak už je jen kontrolka.
Upravil agenthonza dne 20.06.2020 23:10
Ahojte. Nechcem zakladať novú tému preto píšem sem. Tiež sa idem čoskoro pustiť do prerabka mojej 1150ky na scramblera ale takého . Zaujímalo by ma ci niekto ma na svojej moto otvorené sanie. Teda ci ma vyhodený origo box a dane hrušky (filtre) priamo na karbce.