MAKO napsal:
Kooperativa sezoní havárka + celoroční krádež nový ADV za 12 500 Kč/rok ale mám tam 40% bonus z minulé moto.
Mně na 1150GSA 03 rekli asi 22, pokud bych mel alarm, tak 13 s 10% spoluucasti..
Do alarmu se mi ale moc jit nechce, bo je to dalsi vec, ktera se muze potento a zustanu nekde viset... leda to mit na vypinac, pres ktery by bylo mozne obejit imobilizer..
MAKO napsal:
Kooperativa sezoní havárka + celoroční krádež nový ADV za 12 500 Kč/rok ale mám tam 40% bonus z minulé moto.
to je hoodne slusne myslim.
za novou 800GS platim cca to same, ale celorocne a nejsem si jist jestli i s povinnym.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Emilio napsal:
Zatím na pojištění je nej Kooperativa,má i tak zvané sezóní pojištění jak již psal kolega,to znamená - na celý rok je pojištění proti krádeži a na půl roku je havarijka - duben až září nebo jak si to nastavíš a stojí to zhruba od 12tis do 20tis,když se bavíme o dvanácce a záleží na tom,jaký máš rok,najeto km,výbava,doplňky,kufry a taky v jakým si regiónu v praze je to levnější než na vysočině jen tak pro zajímavost a někde ti to ani nepojistí,když nemáš zámek,který předepisují,to je ABUS,XENA a podobně,slevu ti dají,když máš alarm,sherlog a nebo když bude moto řídit jen jedna osoba a bude parkovaná v garáži,ale to ti vše řeknou,když se u nich zastavíš...
Česká mě tenkrát řekla 42tis až mě vylítla nudle,jak jsem se smál,některá pojišťovna moto vůbec nepojišťuje,je to prej ryzikové pojištění...
no podle mne si tu sezonu NEMUZES nastavit u Koop.. nebo loni to imho neslo.
Mate nekdo jinou informaci?
btw: mam abus zamek na kotoucovku s pipakem... mozna to na to melo vlif 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
no s plnenim u pojistven bych se celkem bal..mam skoro se vsemi spatne zkusenosti..a proto mam moto zamcene v druhem byte, zamcene zamkem k podlaze cili bez flexi ani ranu, vypinam pojistky aby museli mit akuflexu v byte je alarm, v okne mrize a stejne se dnes nekdo chtel svezt..ps ty dve re jsou v dalsi fazi 5mm plech a zajizdeji do futer, ty jsou pplna nejdou uplne dobre heverem a vchod hlida kamera..paranoia moje druhe jmeno
s: ty co znam a ukradli jim moto sly do garaze, na vijizdce staci abus a lampa plus zamek na kotouc. zamek na kotouc jsem mel a kdyz jsem na 50m videl jak tri kuci ji davaji picupu celkem jsem cumel..
ant přiložený následující obrázek:
ant napsal:
no s plnenim u pojistven bych se celkem bal..mam skoro se vsemi spatne zkusenosti..a proto mam moto zamcene v druhem byte, zamcene zamkem k podlaze cili bez flexi ani ranu, vypinam pojistky aby museli mit akuflexu v byte je alarm, v okne mrize a stejne se dnes nekdo chtel svezt..ps ty dve re jsou v dalsi fazi 5mm plech a zajizdeji do futer, ty jsou pplna nejdou uplne dobre heverem a vchod hlida kamera..paranoia moje druhe jmeno
s: ty co znam a ukradli jim moto sly do garaze, na vijizdce staci abus a lampa plus zamek na kotouc. zamek na kotouc jsem mel a kdyz jsem na 50m videl jak tri kuci ji davaji picupu celkem jsem cumel..
Proboha kde to bydlíš? To čumím.
To všechno kvůli motorce za kilo ? Oprav mě jestli se pletu, myslím, že máš taky Dakar...