Ahoj vsem,
Minuly tyden jsem cestoval po Rakousku a Slovensku, pri teto moji delsi ceste jsem naposlouchal zvuk, ktery jsem pri kratsich vestach asi neslysel .
Pri jizde 80 km/h na 6-ku slysim hu hu hu nahoru dolu, ale neni to tak uplne strasne, nevim jak bych to vice popsal. Kdyz uberu nebo pridam a nebo preradim zvuk je pryc .
Ma nekdo nejakou zkusenost nebo napad ? Je mozne ze neco v prevodovce , v kardanu ?
Dekuji predem Roman
to GS je prostě moto mých snů
BMW 1200 GS Tripl black 2011
BMW 1150 2003 GS výroční modro/bílá
BMW F 650 ST 1997 červená metla,
No ja osobne bych nejezdil 80km/h na 6-tku.
Asi to nebude uplne košer pro prevodovku, potazmo pro vystupni hridel...
Upravil Kubrt dne 06.07.2020 09:34
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Gumy jsou ok ne enduro
No taky me napadlo ze to bude pro stroj lepsi podradit pro to na 5-ku nedela
Měl jsem Continental contitrailattack 2 a při cca 90-100 na pětku přesně tento zvuk... Přezul jsem na Mitas e7+ a už to nedělá....
Nejhorší smrt je z vyděšení
Nevím netuším ale mám Metzeler Tourance Next celkem jsou v pohodě.
Kubrt napsal:
No ja osobne bych nejezdil 80km/h na 6-tku.
Asi to nebude uplne košer pro prevodovku, potazmo pro vystupni hridel...
Asi jak pise Kubrt,rozhodne bych nejezdil na 6 (E) 80km/h.
Me neco podobneho delaly Mitas E-07.Cca od 80 do 110km/h hucely jak prase.Ale fakt hukot,nad tuhle rychlost najednou ticho.A bylo jedno zda jedu na 6 nebo 5.Pri vymacknuti spojky to bylo slyset uplne,ze to jde od gum.
Jinak je pravda,ze pri zarazeni 6 (E) a rychlosti lehce nad 80km/h je slyset trochu jiny zvuk od prevodovky nez na jine rychlosti.Mate to tak taky?