Má to smysl, ale jedině kvůli hmotnosti. Nebo ještě když chceš při každém výjezdu z garáže srát sousedy. Já osobně bych chtěl laďák, který je lehčí a tišší, než originál. Něco mi říká, že takový asi neseženu, ale bylo by to příjemné, kdyby mi po ujetí 500 km v kuse nepískalo ještě dva dny v uších.
je to divným já mám laděný výfuk na všech motorkách, nic mi v uších nehvízdá, sousedy neseru, najíždím celkem dost. jediné co řeším špuntama je rychlopřesun po dálnici, bo jezdím v race helmě.
rozumím tomu, že to každý vnímá krapet jinak (proto ať si taky každý jeden kus rozhoduje dle svého), ale ten fenomén debatní ultimativnosti mi začíná lézt krkem.
edit - až teď jsem si všiml že je to poptávkové vlákno.
prodávám Arrow, Giannelli, Fresco, Zard, Akrap, Yoshimuru, SC Project atd.
pokud by Tě od nich některý oslovil, rád nabídnu.
Upravil Ero dne 29.07.2020 10:12
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Ja mam ladak od Akrapovice a jsme naprosto spokojenje , ta vaha je relativni je to +-+ kilo dve, jinak Ostravsky cartec ma zas vyprodej Akrapu takze je i za dobrou cenu .
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
janrypal napsal:
Má to smysl, ale jedině kvůli hmotnosti. Nebo ještě když chceš při každém výjezdu z garáže srát sousedy. Já osobně bych chtěl laďák, který je lehčí a tišší, než originál. Něco mi říká, že takový asi neseženu, ale bylo by to příjemné, kdyby mi po ujetí 500 km v kuse nepískalo ještě dva dny v uších.
Trend je bohužel takový, že čím víc mašina řve, tím víc si řidič myslí, že má většího pindika...
U me byla motivaci vaha, coz se ukazalo jako nepodstatne a druhou veci bylo lepsi prubeh motoru a odvod splain. A s vlozkou ten Akrap zni taky dobre a bez hluku
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček