urcite mate nekdo projeto a tak mam s dovolenim dotaz:
- je z nejakeho duvodu "lepsi" to jet sever jih, nebo jih sever ?
- jezdim zatacky radeji do kopce nez z kopce, je to z jednoho nebo druheho smeru vyrazne vice zatackove do kopce ?
Jel jsem větší část od severu, ale i část od jihu. Byl jsem tam několikrát a nějak mi v hlavě neutkvělo, škoda, že jsem to nejel obráceně. Ale už je to docela dlouho, co jsem tam byl naposledy, tak to mohlo vymizet z hlavy tenhle dojem. Asi bych to neřešil. Ženevské jezero je nějakých 370m n.m., takže ty passa vyjedeš a sjedeš a je to :-). Fakt mi tohle neutkvělo, takže bych za mě řekl, že to není třeba řešit.
Z kopce je to jen na mape, prusmyky jsou nahoru a dolu ze vsech stran :-)
Ale ne, z Monte Carla na Sospel pojedes jen nahoru. Mimochodem tam se bojim bez tech jejich svodidel jak svin, pak si uvedomim jak tam jezdej rally v lednu a v noci.
Přifařím se do vlákna - Jak dlouho jste to jeli kluci..?
Čistě od jezera dolů...
Ptám se proto že mám cca 5 dní a uvažuji o tom, motorku bych si možná dotáhl někam k jezeru...(kdyby byl tip na bezpečné parkování auta s vlekem budu rád).
TomR1 napsal:
Přifařím se do vlákna - Jak dlouho jste to jeli kluci..?
Čistě od jezera dolů...
Ptám se proto že mám cca 5 dní a uvažuji o tom, motorku bych si možná dotáhl někam k jezeru...(kdyby byl tip na bezpečné parkování auta s vlekem budu rád).
Díky
3/4 dny ,pokud nejaky sotoliny k tomu treba okolo susy [vrele doporucuji] tak dalsi + 2 dny
nebo kdyz uz je clovek docela blizko toho tak i
Col du Chaussy
Route les Ecouges
Gorges du Nan
Gorges le la Bourne
Route des Presles
Les Grands Goulets
+2dny
Včera som sa vrátil z Grandes Alpes od Menton po Lausanne. Išli sme cez AUT, IT, FR, DE, CZ, nikde nič nepýtali len pri ubytovaní v DE a CZ a pri prechode z a na SVK sme ukázali Green pasy. Spali sme v kempoch.
BMW R 1200 GSA LC Triple Black