Zdravím. Jaký je origo řetězový poměr kolečko/rozeta ? Nevím jestli tam mám originál a přijde mi, že je to zpřevodovaný dost krátce. Při 100km/h točím cca 4500 ot/min. Jak to máte vy ? F800GS 2011 Díky Š.
(ch)stepan
Tady si můžeš spočítat co tam asi tak máš a co by tam mělo být.
Podle nich bys na standartním převodu měl mít při šestce a 4500ot na tacho rychlost 111,2 km/h
https://www.geari...ander.com/
Upravil geofre dne 30.07.2020 08:23
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Ahoj, mám čerstvě nasazený poměr 15/42. Mašina se lehce zpomalila, zklidnila a dle mého pocitu to je lepší než se 16 originálem. Za mě mohu doporučit všem, kteří jezdí v klidu a nepotřebují lítat nad 130 km/h.
Zdravim pánové, mam f650 gs twin a budu měnit retezovou sadu, standardně je tam 17/41 poměr a napadlo mě dat tam poměr 16/42 co má standardně f800 gs. Máte s tim někdo zkušenost? A nemáte někdo odkaz na webove stránky, které by mi vypocitali otáčky k pomeru rychlosti a zvolené řetězové sadě?
A přemýšlím nad ceskou retezovou sadou CZ nebo nejakou jinou?
Miraque napsal:
Zdravim pánové, mam f650 gs twin a budu měnit retezovou sadu, standardně je tam 17/41 poměr a napadlo mě dat tam poměr 16/42 co má standardně f800 gs. Máte s tim někdo zkušenost? A nemáte někdo odkaz na webove stránky, které by mi vypocitali otáčky k pomeru rychlosti a zvolené řetězové sadě?
A přemýšlím nad ceskou retezovou sadou CZ nebo nejakou jinou?
Zdravím,nevíte když vyměnim přední kolečko za větší,vím že se sníží otáčky,ale bude to vidět i na tacho,poměr s otáčkoměrem,myslím že náhon na tacho nejde do kola ale na motor,nejsem si jist.Víte někdo?