Zdravím dnes jsem se vracel z projíždky a najednou motorka přestala jet. Rozsvítil se mi oranžový trojůhelník a kontrolka motoru. Motor jde ale nereaguje na plyn. Naštěstí to bylo kousek od domu tak jsem dojel. Napích jsem to na motoscan a ukázalo to chby viz obrázek. Pravděpodobně je něco s elektronickým plynem. Řešil jste někdo?
JirkaFJR přiložený následující obrázek:
JirkaFJR napsal:
Zdravím dnes jsem se vracel z projíždky a najednou motorka přestala jet. Rozsvítil se mi oranžový trojůhelník a kontrolka motoru. Motor jde ale nereaguje na plyn. Naštěstí to bylo kousek od domu tak jsem dojel. Napích jsem to na motoscan a ukázalo to chby viz obrázek. Pravděpodobně je něco s elektronickým plynem. Řešil jste někdo?
ještě jedna fotka
JirkaFJR přiložený následující obrázek:
servisak napsal:
Vypada to na levou skrtici klapku. Zkontroluj jeji konektor
Já jsem nedávno měnil svíčky tak jsem tam teď zkoušel dávat staré a tím to není. Zítra ráno na to mrknu. Jo a blbá otázka jak se k ní nejlépe dostanu? Díky moc
Upravil JirkaFJR dne 07.08.2020 20:25
Sundat sedadlo řidiče, na levé straně odšroubovat jeden torx a "vyháknout" černý plastový kryt ze zobáčků...
Na konektor také dosáhneš bez rozebírání zepředu od chladiče.
Ruda přiložený následující obrázek:
[37.4Kb]
Upravil Ruda dne 07.08.2020 22:43
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Tak záhada vyřešena. Jsem **** jak barák ale přiznám se. Předevčírem při výměně vzduchového filtru jsem si dal do sání hadr aby mi tam něco nespadlo no a zbytek si už domyslíte. Pravá klapka ven, vyndáno a teď už jen složit.
Jinak díky za rady
Krásný zásek, hlavně že s dobrým koncem. Nebýt kutilů domácích, tak jsou motocykly BMW vskutku velmi spolehlivé stroje.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /