Zdar borci,
V sobotu vyrážím z Brniska pres Rakousko a severní Itálii na Korsiku, celkem cca 9 dni ?
Uvidime, ale mam dotaz,,, potrebuji na ferry vlastni popruhy ? Na Korsice jsem byl, ale autem ????
Predem dekuji za sdílení zkusenosti a kdyby se chtel nekdo přidat,,,,, jedeme ve trech, spani ve stavech, sem tam kemp kvůli sprše a tak ????
Byl jsem předloni a vlastní kurty jsem ani neměl a ani žádní motorkáři okolo nás. Obsluha na lodi motorky kurtovala sama.
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Selver napsal:
Na zabradli tam visej naky spagaty, obsluha ti rekne at to k tomu nejak prisnerujes. Meli to tam tezce na haku.
Přesně takhle jsem to zažil několikrát Já . visí tam lana a obsluha kolikrát jen udělá obyčejný uzel za madlo apod...
Pokud je klidný moře je to asi jedno, ale viděl jsem tam už popadaný motorky když byly vlny...
Vezu si dvě svoje slabý kurty a máš klid je to 5 minut....
Akorát jednou se mi stalo jak tlačí na to naložení, že mě vyháněl od motorky na palubu ale ignoroval sem ho tak odešel...chtějí to mít co nejdřív naložený...
Kurty si prostě připravím předem a je to otázka chvilky...
Moje zkušenost je taková, že jsme si všichni začali vázat motky těma jejich špagátama a nakonec přišel nějakej poblaznenej Ital začal rozhazovat rukama a nadávat a všechny spagaty převázal. Nazpět jsem to nechal bejt a oni si to přivázali.
Snažím se jet tak, abych dojel domů.
tvl aby mne nekdo nejasneho puvodu vazal moto na trajektu, to by se mi asi moc nepozdavalo
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2