vyberam pre seba nejake vhodne GS-ko. Rozhodol som sa ze to skusim s LC predsa len je to novsi stroj. Motoriek som mal relativne vela jazdim cca od 7 rokov. Ale GS zatial nie.
Vzhladom k mojej vyske rozmyslam nad klasikou nakolko z advika by uz bol pre mna vcelku problem dociahnut. Vozil som sa na jednovacke, dvojvacke aj na LC.
Prebehol som si realoem a rozhodol som sa ze pod 08/13 iste nechcem ist. Troska ale rozmyslam nad jednou vecou a to je zotrvacnik - klukovka. Ten bol zvecseny az v 08/14. Osobne sem tam potrebujem v miernom off terene prejst niekolko stoviek metrov na jednotke prakticky krokom. A tu mam obavu ci nebude starsi model na tej mensej vacke poskakovat - respektive kopat.... Inak asvalt samozrejme super tak ci tak.
zatial som zvazoval napr: (podla VIN je to ale iba 12/2013) https://motocykle...1200gs.php
mala by byt servisovana v origo servise a mam aj VIN ak by mi niekto vedel ceknut historiu bol by som rad (pm) ak nie skusim ist priamo do BMW.
Ahoj,
raději bych šel do jedné z posledních dvouvaček než do prvních ročníků nového modelu LC... je to jako se vším, nové modely mají dětské nemoci které se za první dva tři roky výroby doladí... Buď bych šel do té dvouvačky a něco ušetřil nebo raději připlatil a koupil o chlup novější...
Upravil HonzaGS-SV dne 30.08.2020 07:39