potřeboval bych poradit. Při přejíždění nerovností se ozývá cvakaní nebo klepání Za normální rychlosti po silnici jsem si toho nevšiml. Až na louce - letišti při jízdě pomalu po drnech. Všechno jsem zkontroloval a nedaří se mi to zjistit. Nějaký typ?
Je to opravdu od podvozku? Na mém LCčku mi na nerovnostech "chrastí" plasty okolo chladičů.
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
A překontroloval jsi už kardanové kříže? To je asi první po čem bych šel, zda je nepoškodila voda v případě netěsnících pryžových manžet (poměrně častá závada, která tady již byla několikrát řešena).
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Mám podezření že bude zadní tlumič KO.. Bude už bez dusíku.. jen otázka času kdy začne téct.. Už jsem se s tím párkrát setkal, včetně moji motorky. Pokud tam tedy nemas nic jiného volného nebo tak.. Kolik máš na tom tlumici najeto a stáří?
Upravil Bedabanjo dne 10.09.2020 03:55
Vysypané kardanove kríze zarachotia ak prepruzis viac zadok, skúste sa dvaja posadiť na moto a napr zbehni z obrubníku, ak to zasramoti, tak dole koncak
Jednou se mi utrhnul ten malý silentblok, co drží hliníkový schutz-plech pod motorem. Nebylo to vidět, klepalo to kovově až při silnějsím otřesu - jakoby doraz stojanu, došel jsem na to až při výměně oleje ...
The world will never be the same, once you’ve seen it from the seat of
BMW 1200 GS Adventure!
kalupko napsal:
Slusny kraval vedia robit aj platnicky v strmenoch.
Ano, pozor na ten malý plíšek nad destičkama zadní brzdy. Pokud plíšek netlačí desky dolů, umí to dělat dost nepříjemné zvuky. Stačí opatrně plech více ohnout nebo případně vyměnit...
Dawid přiložený následující obrázek:
[16.44Kb]
BMW 1200 GS Adventure!
kalupko napsal:
Ano, pozor na ten malý plíšek nad destičkama zadní brzdy. Pokud plíšek netlačí desky dolů, umí to dělat dost nepříjemné zvuky. Stačí opatrně plech více ohnout nebo případně vyměnit...
Tak bylo to přesně ono. Plíšek byl vyskočený úplně mimo.
kalupko napsal:
Taky mi chvíli trvalo, než jsem to odhalil...
BMW 1200 GS Adventure!
kalupko napsal:
Nazdar chlape!
Taky rovnou mrkni na ten čep, co drží destičky ve třmenech.
Už se mi to taky stalo... jak se uvolní ten přítlačný plíšek, tak se destičky proklepou do toho čepu...
Mr GS přiložený následující obrázek: