Zdravím,
Je pod čidlem tlaku oleje nějaké těsnění? Prosakuje mi okolo trochu olej. Je to na výměnu těsnění nebo celého čidla?
Pro jistotu...je to čidlo na pravé straně nad olejovým filtrem, vede z něj 1 drát.
Chčije to z té 5, takže co jsem se dočetl, chce to nový senzor. Ta kostička se vykřupne a nový senzor se nasroubuje.
Vondruch přiložený následující obrázek:
Mě olej prosakuje z 5, kolem toho, jak je to vsazene do motoru. Otočil jsem tu 5 o 360 stupňů, ale nic. Točí se to v tom. Vyndal jsem olej.filtr v domeni, že z druhé strany je matka a prd. Je to tam jen vsazene. A když nové čidlo nasroubuji do 5, nic si nepomůžu. Kolem cidla to neteče
Mám Dakara 2001 tam je čidlo napřímo bez kusu 5. Oni totiž tuším ta čidla existují ve dvou průměrech závitu.
Každopádně taky mi to protýkalo. Začlo to tím, že mi nefungovalo čidlo, Vyměnili se tam asi dvě (spolehlivost nic moc). Asi nepoužili momenťák, začlo to prosakovat a skončilo to opravou závitu, mám tam přechodku.
Takže navrhuju vyšroubovat a podívat se zavčasu o co tam jde.
Upravil xarrow dne 21.09.2020 22:15
Otočil jsem tu 5 o 360 stupňů, projel to a vypadá to, že dobrý. Zítra to projedu pořádně. Budu to pořádně řešit po sezoně, teď to musi vydržet. Snad zavit v tom hliniku bude ok.
Díky všem za informace a za ochotu.