Ahoj,nemáte náhodou někdo zkušenost s botami Touratech?Myslím tím odolnost,pohodlí na delší cestování a taky voda.Konkretne jde o tyto-https://shop.touratech.cz/boots-touratech-destino-adventure-black.html
Dík.
flaxa napsal:
Ahoj,nemáte náhodou někdo zkušenost s botami Touratech?Myslím tím odolnost,pohodlí na delší cestování a taky voda.Konkretne jde o tyto-https://shop.touratech.cz/boots-touratech-destino-adventure-black.html
Dík.
Mám je od doby co je TT začal prodávat. Jen mám bílou variantu.... Pro mě je to nejlepší moto bota co jsem kdy měl. Nesmrdí mě z toho nohy ani po 10h, nepoužívám už žádné návleky na boty v děšti apod..... mluvím tedy o normálním cestování a polňačky. Brodit nějakou řeku jsem nikdy nezkoušel. Jediná změna oproti jiným botám je vyšší nárt a z toho plynoucí úprava řadičky. Za mě dalším plusem je, že nemají automaticky z výroby namontovanou ocel chránící špičku - hrozně mě sralo jak díky té špičce předchozí boty klouzali na asfaltu pi rozjezdech apod. Ve vnitřní botkách jsem toho moc nenachodil ale nejeví známky nějakého opotřebení. Kdybych něco chtěl vědět napiš.
Four wheels may gets you there, but two wheels will made the journey memorable.....
Zajimavá bota, ale přijde mě to divny dávat botu do boty a hlavně když budeš použivat tu malou botku a cokoliv na ni zustane,( blato, atd) tak si zaneseš do té velké boty a co potom.
rohlik727 napsal:
Zajimavá bota, ale přijde mě to divny dávat botu do boty a hlavně když budeš použivat tu malou botku a cokoliv na ni zustane,( blato, atd) tak si zaneseš do té velké boty a co potom.
ano, to už jsem psal stokrát, že si neumím představit, jak budu chodit v těch botech v blátě a pak je vložím do té hlavní boty...
a jak okrádá vnitřní botička o cit, to je taky evidentní.
pod trvalým dohledem
zrejme te "funkcionalite" odpovida i cena, ktera je podle me vyrazne netouratechova...
za me je to typicky vyrobek (a vubec nehodnotim kvalitu, urcite bude nadprumerna), ktery na papire vypada super, ale v realu nesmysl, nebo tak uzke pouziti, ze proste nesmysl...