Tvl pan nejmudrejší z SK ještě po roce nekoupil,asi mu nikdo nechtěl zmeřit delku řídítek od zeměno tak hodně štěstí v hledání v roce 2021 a pozor hlavně aby nebyla hrdzavá
Zavolej do Bmwačky v pondělí možná ti něco o té italce něco řeknou
...s Bobem mám svoje zkušenosti. Když jsem od něj kupoval GSA tak jsem dal na doporučení z fora a vzal od něj moto aniž bych jí projel a dneska vím, že to byla velká chyba. Největší dohady jsem s ním měl hlavně kvůli té převodovce. Dal jsem si s ním sraz u servisáka aby si to poslechli oba, rachtalo to jako kráva a on mi tvrdil, že nic neslyší, až to servisák nevydržel a říká "ty vole Bobe seš hluchej? Já to slyším přes celou dílnu" tak co si o tom máš myslet.
Pak psal v inzerátu, že je po servisu a nebyla. Vzduchový filtr tam byl z roku 2010. Borec co se léta zabývá taháním BMW ti kecá do očí.
Když jsem mu tenkrát motorku vrátil tak mi tvrdil jak jí bude testovat a pojede na ní do Rumunka, netrvalo 14 dní a motorku přeprodál dál.
Motorka byla víc v servisu než na silnici, musel jsem zrušit dovolenou a celá ta sranda mně stála 85tis. kč Za 265tis. jsem jí koupil 20tis. stály opravy a za 200tis. jsem mu jí prodal zpět protože na další investici cca 15-20tis. do opravy převodovky už jsem neměl nervy ani prachy.
Upravil robozaho dne 11.12.2020 22:34
no co vole už máš peknou reklamu..mudrlante...také ťahy o skvelej moto a dobrej cene musíš skúšať na niekoho iného... ber to pozitívne že aj zlá reklama je reklama!!!
Upravil robozaho dne 23.12.2020 00:35
robozaho napsal:
no co vole už máš peknou reklamu..mudrlante...také ťahy o skvelej moto a dobrej cene musíš súšať na niekoho iného... ber to pozitívne že aj zlá reklama je reklama!!!