Nechci zakládat nové téma -zkusím tady: Nemáte někdo potuchy čím to může být že po kompletní přestavbě PC (odborníkem) - se mi po nainstalování Windows 10 a přetažení souborů včetně RepRomu(dílenského manuálu)ze starého na nový ,,disk" v tomto sice zobrazuje text ale ne už ty obrázky? Ten chlapík se na to teď díval a nepřišel na příčinu.
Upravil kim dne 02.03.2021 19:07
Máš to v jiné složce než to bylo původně, odkazy na obrázky míří "do prázdna". Stahni si ISO obraz, nerozbaluj ho, jen připoj jako CD/DVD a bude to fungovat.
Francis napsal:
Máš to v jiné složce než to bylo původně, odkazy na obrázky míří "do prázdna". Stahni si ISO obraz, nerozbaluj ho, jen připoj jako CD/DVD a bude to fungovat.
Nejjednodušeji to máš následně: 1) stáhni ISO soubor a poklepáním na tento soubor jej připojíš jako virtuální CD/DVD disk 2) na virtuálním disku spusť soubor "CopyRSD.exe", zvol si cílovou složku (např.: C:\BMW), zvol jazyk instalace a zmáčkni znak kopírování 3) odpoj virtuální disk a klidně smaž ISO soubor 4) po zkopírování potřebných adresářů a souborů do cílové složky si na ploše (nebo ve složce "Start", popř. na jiné místo) vytvoř zástupce souboru "RSD.exe", kterým aplikaci následně spouštíš. 5) to je vše...
Aplikace Flash player se nepoužívá.
Upravil Ruda dne 04.03.2021 20:21
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Dík za reakce- už to mám funkční -stáhnul jsem to z výše uvedeného odkazu ,,uložto" a fachá to. Předtím jsem to zkoušel uložit do PC z DVD kde to mám zálohovaný ale přerušil jsem to- páč to vypadalo že se to bude stahovat 3dny a 3noci(nevím proč když z ,,uložto" to bylo za 20min pomalým stahováním -asi to bylo zkomprimované a na DVD ne). Ale aspoň vím proč to nejelo z původního disku.
Já bych tipoval, že tento model tam je, viz. obrázek:
Ruda přiložený následující obrázek:
[133.27Kb]
Upravil Ruda dne 04.03.2021 13:04
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0