Napodzim jsem si z nemecka privezl BMW R1100 GS. Inzerovana byla jako jubilejni edice 75 v krásných cerveno bilych barvach. Bohuzel jsem k motorce nedostal certifikat. Neporadil byste nekdo, jak pravost jubilejni edice overit?
Upravil willy dne 04.01.2021 00:28
Ja si myslim ze to je klasicka vyrocni barva, kterejch jezdi ,,milion" a zadby certifikat k tomu nedostanes
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Certifikát visí někde v Německu v garáži...kamos ju ted kupoval a mel to k tomu.pekne zaramovany a bylo tam kolikátý kus to je. Možná by to šlo někde podle vín zjistit jesi je to ona nebo jesi tam dal někdo jen nádrž...ale certifikát už ti asi nikdo nevystavi.
Kupredu spatki ni krok...
Že mi vystaví certifikát, s tím jsem ani nepočítal. Jde mi jen o to, ověřit si, jestli je to výroční edice a má smysl ji trochu "šetřit" Nebo jestli je na motorce jen třeba přendaná nádrž.. Někde jsem četl, že si to někdo nechal ověřit u BMW podle vin. Říkal jsem si, že to zkusím nejdřív na bmw foru, že se třeba tady někdo najde, kdo by s tím mohl pomoct..
Víc do terénu? To asi není žádnej baworak a stejně vždy záleží na jezdci. Ono tyhle výroční barvy nevím jestli v něčem limitují. Tady Ti to stejně nikdo nezaplatí až to budeš prodávat. Co to má jinýho než normální kus? Jiný barvy. Myslím že Tvoje obavy z toho abys ji neublížil jsou bezpředmětný.
A jednoho dne na stará kolena budeš vyprávět vnoučatům, kde jsi na ní všude nebyl a co jsi nezažil, protože jsi na ní raději nejezdil, aby měli krásného výročního veterána, na kterém už bohužel nemůžou jezdit, protože to je neekologická stará vrána, kterou když nastartuješ, tak se svatá Gréta rozpláče, v lepším případě už obrací v hrobě (přesýpá v urně).
Husté souvětí jsem napsal, že.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
A jednoho dne na stará kolena budeš vyprávět vnoučatům, kde jsi na ní všude nebyl a co jsi nezažil, protože jsi na ní raději nejezdil, aby měli krásného výročního veterána, na kterém už bohužel nemůžou jezdit, protože to je neekologická stará vrána, kterou když nastartuješ, tak se svatá Gréta rozpláče, v lepším případě už obrací v hrobě (přesýpá v urně).
Husté souvětí jsem napsal, že.
V urně asi neee, ne??...moc velký emise... Jinak souhlas, radši hodně zažít a najezdit na svým pěkným výročním kousku, než nejezdit
---------------------------------------------------
..konečně boxer..
Jo kluci mate pravdu .. jezdit na ni rozhodne budu, jen ji asi nebudu cilene prasit tady po okoli v bahne... Pripravy v plnem proudu
Upravil willy dne 04.01.2021 00:29
Porad snad je, delal jsem komplet naplne a filtry, vcetne palivoveho, který byl pravdepodobne původní. Pískalo cerpadlo... po vymene ok.
Upravil willy dne 04.01.2021 00:43
Co se ti nelíbilo na světle z autobusu a proč jsi ten motor zavřel do té nevkusné klece? On chtěl utéct?
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /