Kluci, existuje nějaká hrazdička na navigaci, aby byla mimo zorné pole budíků?
Doplním model. F650twin2008.
Upravil Palk dne 16.01.2021 12:54
Snažím se jet tak, abych dojel domů.
Ahoj,
mno můžeš si objednat náhradní díl BMW kterou mají určenou pro BMW Navigator (nevím co máš za model), akorát si to vezmeš bez kolíbky atd (prostě jen tu tyčku) stojí tuším kolem 1000-1500,- pak je otázka jak si uchytíš navigaci (nevím jakou máš) ale můžeš to řešit např. nějakou excentrickou podložkou...
Např. odsud http://www.moto-d...vi-montaz/
či nějakou homemade...
Upravil HonzaGS-SV dne 16.01.2021 11:04
Ahoj, kupoval jsem na Aliexpressu podperu pro vyšší plexi a z té podpěry se vyklubal zároveň hrazda ???? zítra to nafotím a zkusím sem hodit. Ta podpěra stála cca 25usd, takže v pohodě.
blazin napsal:
Ahoj, kupoval jsem na Aliexpressu podperu pro vyšší plexi a z té podpěry se vyklubal zároveň hrazda ???? zítra to nafotím a zkusím sem hodit. Ta podpěra stála cca 25usd, takže v pohodě.
Budu rád a pokud najdeš odkaz na Číňana, měl bych to jednodušší.
Snažím se jet tak, abych dojel domů.
Ahoj, tak snad to bude aspoň trochu vidět. Ta podpěra na vysoké plego by měla být připevněna přímo na plexi, ale já chtěl právě mezeru abych mohl přidelat držák na telefon a tak jsem použil gumovou tlakovou hadici(má silnou stěnu a nezborti se při utahování šroubků) a tím jsem vytvořil cca 2,5cm mezeru mezi hrazdou a plexi, no a pak tam šel držák v pohodě ????
blazin přiložený následující obrázek:
Pohledám ten odkaz na držák/podpěru plexiskla a dám to sem. Plexi a podpěra mě dohromady vyšlo na na cca 60 USD, což je necelých 1500kc a za mě dobrý ????
Jeden borec na Facebooku nabízí takové hrazdy. Je to Turek a chce za to nekřesťanské peníze. Říkal jsem si, že kdyby bylo víc zájemců, aby to pokrylo aspoň výrobní náklady, tak bych zbastlil nějaký plagiát. http://www.facebo....gpsholder
Ahoj, já jsem to řešil tak, že jsem si nechal poslat nový kokpit z Turecka. Chtěl jsem to i s postranními plechy s možností zabudování auto zásuvky, dalších usb atd. Akorát cena byla vyšší. Mám designero, tak jsem nechtěl měnit plexi.
novakmarek přiložený následující obrázek: