Chci se zeptat, zda se na GSA ročník 2007 vyráběl pouze ten krátký kryt motoru? Neexistovala nějaká prodloužená verze? Našel jsem všude pouze tu krátkou.
Fojtik Design přiložený následující obrázek:
Delal se jeste velky susplechnpod motor ale to bmw prestalo vyrabet. Dost podobny dela sw motech myslim
Upravil servisak dne 18.02.2021 14:09
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Potvrzuji servisakovo slova. Ten origo velký šusplech jsem objednaval v BMW loni v květnu a smolík - poslední kus se udajně prodal v listopadu 2019 a už nejsou. Tak jsem na žal objednal Akrapa a ten byl taky z posledních 4 kusů na centrálním skladě, pak už nicht ...
Motech kryt jsem osobně z výběru vyřadil, protože:
- je kratší než origo velký nebo TT a to prodloužení na stojan které by to vyřešilo už Motech nedodává
- uchyceni kompletně přes silentbloky
Já tam mám právě ten plech od TT i s krytem stojanu. Ale mě ty dolňky od TT nějak nepřirostly k srdci. Takže to půjde asi do světa a hodím tam ten originální plech. Kdyby měl někdo zájem, TT bude k prodeji.
Ahoj , chtěl bych vyměnit malý šusplech za velký. Dle info ten orig velký na GSA už nelze objednat. Tak bych byl rád kdyby jste mi poradily jaký mám vybrat. Myslím tím vaše zkušenosti s odolností, demontáží, krytí atd. Prostě abych nekoupí něco z čeho pak budu nasr….. mám 12gs 2007 a svod a vyfuk Remus. Dík.
Když neseženeš použitý "velký originální od BMW" (což je nedostatkový artikl), tak buď Touratech nebo SW-Motech.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
zdar,
ja mam tenhle uz 5 let a zatim spokojenost https://www.acdra...-2006-2013
objednaval jsem to pres eu pobocku maji sklad nebo meli v portugalsku
Upravil DanielC dne 14.02.2022 20:24