Zdravím. Nějak moc rychle se mi začíná přibližovat důchodový věk a než se tak stane a já budu zralej tak akorát hnípat v sedle nejakýho chopperu,chtěl bych vyrazit na nějakou cestu lehkým OFF někam trochu dál,než na Slovensko,nebo do Alp. Hledám někoho,kdo by byl schpen sednout na motku a vyrazit někam směr Gruzie po ose s vyloučením dálnic a silnic I.třídy a to co zbývá proložit lehkým terénem tak 50/50. Jde o to,že všichni kamoši to mají tak nějak blbě zařízený ,že každej musí být po 10 dnech doma a když dají 14,tak jsou z toho na mrtvici,že jim utíkají kšefty,stará chrápe se sousedem a děcka chodí za školu. Sám se jet bojím,kdyby se nedej bože něco stalo,někde v RO ,tak než mě tam někdo najde,tak budu voslintanej od medvědů. Takže by to chtělo nějakýho pohodáře ,nejlíp s Dakarem,kterej nemusí být po 14ti. dnech doma na značkách . Viděl bych to tak na měsíc + , - Prostě aby se člověk nemusel furt čumět na hodinky a bylo by jedno,jestli za den ujedem 50,nebo 350 Km a jestli vůbec do té Gruzie dojedem. Užit si cestu
Pěkný plán, můžeme doufat, že nám situace a ti nahoře brzy umožní zase takové cesty uskutečňovat.
Líbí se mi jak svobodne to plánuješ. Jen si dovolím poznámku, abys to fakt do té Gruzie stihl dojet pokud se vyhnete dálnicim a pojedete hodně off, tak to fakt může trvat 15 tam a hned zpět. Zamyslel bych se, jestli neni lepší nazout a třeba dojet silniční pneu, jet přesun a za 2,5 dne v Istanbulu prezout na hrubší vzorek a hurá na okresky a off směr Gruzie. Na Maďarsko, Srbsko a Bulharsko budete mít času ještě dost a člověk si tam může zaskočit, neni to tak daleko jako Gruzie a ta stoji za návštěvu. Ještě zvaž Arménii
Upravil prosteoff dne 13.03.2021 23:21
prosteoff: Nemyslím si, že westfalista plánuje off už od prvního dne, trasa Rakousko - Slovinsko - cíp Chorvatska - Bosna - ... až do Istanbulu se dá po okreskách za půl týdne. Jak píše westfalista, užít si i jízdu tam a zpět i když o den-dva delší, než tupě jet tři dny rovně po dálnici.
westfalista: Měli jsme s kámošem podobný plán vloni, jen pokud možno bez offu. Jsem blátoplachý a dám max nějakou šotolinu.
Upravil Francis dne 14.03.2021 00:02
Dík za postřehy. Mám dodávku a doteď to tak probíhalo. Naložit-rachot někam-vyložit-pojezdit-naložit-rachot zpět-vyložit.NECHCI
Já tuším,že tam (Gruzie přes Rumunsko) OFFem asi za 15 dní nedojedu,nicméně bych to chtěl zkusit. Jet a nikam nespěchat. Kam dojedu,tam dojedu. Po 20dnech se otočím a pojedu zpátky. Celej život se za něčím honím a závidím těm,co to tak dovedou-nespěchat (Vojta). Než nebudu moct (stáří,nemoci,korona...).tak bych to chtěl zkusit. Ono to možná ani letos nevyjde,ale už to bude připravený na příští rok.
Pro Francise: OFF od prvního dne. Taky tomu blátu moc nefandím,vlhká šotolinka je to oč tu běží.