Trvalo to, bolelo to, ale je to na svete ! Dneska vypadnul prvni prototyp a protoze pasuje, tak to poustim do sveta. Vsechno diky vykresu od Winga.
Obrazek se pokousim prilozit a mam domluvenou malou serii par ks. Na nich bude mozna mala zmena v uchytce - snad nejaky hribek lip padnouci do ruky. Cena by na tech asi 10 ks vychazela 400,- je to vlastne jen prace, material je nic. Jestli mate zajem ???
alesk přiložený následující obrázek:
EDIT: Se mnou už 15, tedy plný stav:
MALI, LUKES, Ipes, nForger, PeDR, Radosek, Rendas, moods, Thymallus, Livingspace, Tomi, Maruna, scubadiver, stenly
Pokud se nevidite v seznamu, piste ! Dneska jsem zvedl pocet na 15ks - mozna se nekdo jeste rozhoupe, kdyztak budu mit do vitrinky. Lehci diskuze, ale pujde to. Kdyz se chce ... Dodelavka by ale byla vetsi problem.
Cena 400,-/ks, a postovne ??? No, priznam se, ze z navstevy posty mam vyrazku (Wingovi chci poslat tu obalku a nejak to nejde na svet ) Poslete mi adresy a ja se nejak donutim.
Neptejte se kam poslat penize, ty prijdou na radu az po dodani a vyzkouseni. A dejte tomu nejaky cas, mozna i 2 tydny - musi se to vejit nekam k normalni praci.
Upravil alesk dne 21.05.2009 21:20
OK. Přes Hradec jezdím do Dvora Králové a do Náchoda. Máme tam s mojí paní rodiny. Mohl bych se u Tebe pro ten vytahovák případně i stavit a pokud to ke mě má někdo blíž než k Tobě, mohl bych to popovézt z Hradce Králové do Měšic u Prahy. Jedu tam teď 29. či 30.05 a potom zase tak za cca 3 týdny...
Upravil radosek dne 20.05.2009 20:08
Není nad osobní kontakt Nejsem proti ! Snad jen, aby to opravdu na ten termín bylo hotové.
Už jsem o tom přemýšlel. Taky trochu jezdím (někdy i na motorce ) a tak pár lidiček bych podle adres dokázal vyřešit osobně. Až to bude na hromádce, začnu plánovat.
EDIT: Upravil jsem seznam zájemců
Upravil alesk dne 20.05.2009 22:14
Je vyrobeno. Některým jsem už psal (někomu i dvakrát )
Příští týden jsem v Ostravě a vytahováky tam můžou být k vyzvednutí od pondělí do pátku. Pokud by měl někdo cestu ...
Ostatním (hlavně Praha a "přilehlé okolí" ) se ozvu taky. Návrh: nešlo by je třeba u někoho v Praze nechat na hromádce ? Dost vás je opravdu z toho okolí.
AlesK napsal:
Je vyrobeno..... .....Návrh: nešlo by je třeba u někoho v Praze nechat na hromádce ? Dost vás je opravdu z toho okolí.
Líbeznice u Prahy - Praha východ - směr Mělník - 5 km od Proseka. V práci jsem většinou od 06:00 hod do 18:00 hod. a bydlím dva kilometry od dílny - v Měšicích... pokud by to někomu vyhovovalo, je možné nechat něco u mě...