Jenom takový nápad, co dát každý do placu návrh jak by měla vypadat taková ,,klubová'' samolepa co by se dala vozit třeba na kufru, vybrat nejlepší návrh a nechat jich pár vyrobit co vy na to?
R1150 GS Adventure
Samozřejmě že nejsem proti, ale já to nezařizuji . Pokud se toho někdo ujme, můžu mu poslat zdrojáky loga v Corelu ap.
Rozhodně bych si jich pár objednal
http://www.areta.cz/
Kamoš co semnou jezdí na varaderu.Dělá nám klubové samolepky na různé akce.Kdyby byl zájem,mohl bych se ho eventuelně zeptat,snad by nebyl proti.Uvidím ho v sobotu.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Tak to by bylo super, pokud by byl s výrobou nějaký problém tak taky tady u nás dělají rekl. samolepky, zjistil bych co jak a za kolik.
Upravil Piky dne 26.09.2007 21:48
R1150 GS Adventure
Takže mi pošlete na mail nějakej jpg ve velikosti v jaké by to mělo bejt popř ten zdroják v corelu.Pošlu mu to a zjistím cenu.Počítám tak 100-200ks že by se dělalo.
Poslal jsem loga Swatovi. Co se tyka rozmeru, tak nevim, me by se libyly dve velikosti. Male: kolem 6 cm, velke: 12 az 14 cm. Ty male by sly dat na predni plexy ap., ty velke pak treba na kufr. Toto je ale jen muj osobni nazor. A kdyz nekdo vymysli lepsi loga, tak budu jen rad.
A nevim s poctem, tezko rict kolik. Bud by si kazdy rekl pocet predem, nebo jen udelat 60 malych a 60 velkych log na moji zodpovednost. Zalezi take na cene za kus, abych rekl, nemam predstavu, jak se to pohybuje.
Tak si jich každý můžeme nechat udělat více kusů a pak rozesílat dle regionů nebo tak nějak pro jednoho by toho rozesílání bylo až až. Samo záleží na ceně. Klidně by nějaké mohly být i lepící zevnitř na okno když by někdo chtěl kupříkladu třeba do auta nebo domů za sklo na vánoce
R1150 GS Adventure
a co nechat udělat nějakou siluetu GSa co by se dala vozit na plechovce, přijíždějící motorkář může bejt klidnej že mu kolega něco neprovede...
říkám si hurikán
swat napsal:
Takže mi pošlete na mail nějakej jpg ve velikosti v jaké by to mělo bejt popř ten zdroják v corelu.Pošlu mu to a zjistím cenu.Počítám tak 100-200ks že by se dělalo.
Nějakej prototip budu mit zitra no.......ale je tam problem s pruhlednou folii.kdyby to bylo natisknuty na bilej podklad.....no uvidim co mi doveze.
No vidiš sem uplně zapoměl.........že je mam
Ted ale kam jsem je dal sakra.........................á už vím.
Ted je musím někam hodit.......
Tak vidíte je??? http://www.swat-b...bmwgs1.jpg
Ta nahoře je na bílé folii,tzn že i to uvnitř znaku bmw je bílé.Naopak da spodní je na průhledné folii a všechn bílé je tudíž průhledné
Jinak to udělat nejde.Nebo možná jde,ale bylo by to asi nákladnější. Velikost 7x6.5 cm
Upravil swat dne 01.10.2007 14:46