Ahoj,
Potřeboval bych pomoc. Ráno, než jsem jel do práce ,tak jsem u své motorky otočil klíčkem motorka se načte. Potom jsem ji chtěl kousek odtlačit a při tom tlačení motorka jakoby mrkne a začne se znovu načítat diagnostika. Nevěnoval jsem tomu pozornost a jel do práce . U továrny jsem si všiml, že když běží motor mám neutrál a motorku zatlačím tak na půl sekundy zdechne . Nevíte čím to je ? Mám strach, že neodejdu domů. Děkuji za rady .
To je divný mně to nedělá. Nejspíš vadný nějaký spínač nebo snímač co umí kill motoru(boční stojánek, spínač spojky, kill switch).
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Ahoj, tak po dlouhém hledání se odhalila závada. Je to zlomený kabel, který vede do budíků. V neděli to opravím a snad bude vše ok . Tímto vám všem zúčastněným děkuji za pomoc.
Tak foto nebude, nejde mně to sem nahrát. Nicméně, do budíku vede jeden kabel a ten je sponkou přidělanej k jiným kabelům cca na úrovni světla a těsně za tou sponkou se ulomil. Bylo to tím, že při plným rejdu se prostě láme, takže časem to přijde znovu .
pospavole napsal:
Tak foto nebude, nejde mně to sem nahrát. Nicméně, do budíku vede jeden kabel a ten je sponkou přidělanej k jiným kabelům cca na úrovni světla a těsně za tou sponkou se ulomil. Bylo to tím, že při plným rejdu se prostě láme, takže časem to přijde znovu .