BMW Motorrad Navigator 6+ verze 2021 je zpětně kompatibilní s držáky pro Navigator 6 a 5. V případě, že máte přípravu pro navigaci již na motorce, stačí samotný přístroj. Navigator VI samozřejmě spolupracuje s otočným ovladačem na řidítkách.
Novinky a klíčové vlastnosti ve zkratce:
Předinstalované mapy Evropy s doživotní aktualizací zdarma
jasnější a čitelnější displej na slunci díky polarizační vrstvě na displeji
5" displej, rozlišení 800x480
IPX7 vodotěsnost
odolné benzínu
volba vedení po klikatých silnicích
návrh vyjížděk po okolí dle zadaných parametrů (km, čas)- stejný bod startu a návratu
volba "vyhnout se hlavním silnicím"
streamování hudby přes smartphone a její ovládání
ovládání akčních kamer Garmin přes displej navigace
zdarma doživotní aktualizace map
po spárování s telefonem sledování dopravních informací a počasí
16 GB vnitřní paměť
slot pro micro-SD karty až do 64GB
Kompletní popis a technické specifikace:
BMW Motorrad nabízí od dubna 2021 nový navigační systém: Nový Navigator VI+ 2021. Známá vysoká funkčnost byla u systému Navigator VI+ ještě vylepšena:
Jasnější displej s lepší čitelnosti na přímém slunci díky cirkulárnímu polarizačnímu filtru (CPOL) (při stejné velikosti (5“) a stejných vnějších rozměrech)
Inovativní vzhled přední části podobný smartphonu
Zdvojnásobení kapacity integrované paměti (16 GB místo 8 GB pro EU/US)
- (Zařízení bez předinstalovaných mapových údajů beze změny 4 G
Vylepšení možnosti plánování trasy "silnice s větším množstvím zatáček" ("Curvy Roads" zabránění průjezdu městskými oblastmi, pokud je to možné
Nová funkce: vyhnutí se hlavním tahům
- Umožňuje automatické vyhnutí se hlavním tahům během plánování a přeplánování trasy. Ve spojení s již existujícím vyhnutím se dálnicím se ještě lépe volí silnice vhodné pro jízdy na motocyklu.
- Libovolná kombinace s různými předvolbami trasy, např. "silnice s velkým množstvím zatáček" pro dosažení optimálního výsledku
- Jedinečná vlastnost se znakem výsadního postavení
Nová funkce: Okružní cesta ("Round Trip"
- Umožňuje vytvoření trasy se stejným startem a cílem se zadanou délkou trvání.
- Libovolná kombinace možností trasy a zákazů
Nová funkce: streamování hudby ze smartphonu
- Umožňuje poslech hudby uložené ve smartphonu přes systém Navigator VI+
- Přehrávání hudby ze smartphonu se spouští, popř. zastavuje přes systém Navigator VI+.
- Přehrávání hudebních nahrávek probíhá u smartphonů se systémem Android v pořadí uložení do smartphonu, u smartphonů se systémem iOS lze navíc vyvolat playlisty.
Nová funkce: ovládání kompatibilní "Action Cam" přímo přes Navigator
Identické upevnění na motocykl, vhodné pro všechny známé držáky specifické pro jednotlivé modely, popř. pro přípravu pro navigaci
Identické elektrické připojení k napájení motocyklu prostřednictvím konektoru pro ZP
Upravil bmwgsa dne 27.05.2021 19:18
Zodpoví mi někdo pár otázek pro trubky jako jsem já?
1) bude tento Navigator 6+ pasovat do tohoto držáku? https://www.motor...38191.html
2) půjde tento držák připojit na GSA 2010 vzduch? Všude se píše, že navi Navigator 6 je pro LC s ovladačem na heftu, ale ten držák mi nápadně připomíná můj poslední uzamykatelný držák Zumo 660 atak si říkám, že by měl jít připojit na vzduch bez problémů
3) Umí Navigator 6+ komunikovat s apkou Garmin Drive, tak jako Zumo XT? Ta apka a kvalita displeje je jediné, co se mi na XT líbí. Ale jinak jsem se s XT nezžil a vadí mi, že mi vybíjí baterii, nelíbí se mi uzamykatelný držák oproti starému od Zumo 660 atd..
4) navíc se mi líbí funkce vyhnutí se hlavním tahům, kterou XT nemá, tak že přemýšlím o změně
Díky Honza
starám se o marketing a spolupracuji s www.honzaptacek.cz - realitní makléř a kancelář v Praze
Ne, s touto aplikací není kompatibilní. Stále se používá aplikace Garmin Smartphone Link.
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Omlouvám se Bmwgsa za zaplevení vlákna o prodeji:-)
Založil jsem nové téma, prosím případně pokračovat zde: https://www.bawor...ost_602123starám se o marketing a spolupracuji s www.honzaptacek.cz - realitní makléř a kancelář v Praze
Jak jsem ti psal v soukrome zprave - zaruku dam 2 roky a pokud trvas na dokladu tak připočtu dph ale to ti stát vrátí!
Upravil bmwgsa dne 18.09.2021 22:21
Záruku většinou uplatňuješ u prodávajícího a tebe nemusí zajímat, jak si to dál vyřeší on, když ti dá výměnou nový kus nebo vrátí peníze.
Upravil Francis dne 19.09.2021 10:34