Zdravím,
koupil jsem navigaci BMW NAVIGATOR 6 a po pádu na zem nefunguje dotyková vrstva jinak se jeví v pořádku. Poptal jsem opravu v servisním středisku Garmin Czech s.r.o. a ty mě napsali : ( zařízení BMW Motorrad nejsou naší společností v ČR prodávána, nezajišťujeme tak ani jejich technickou podporu či jejich servis.) Nevíte jestli to někdo spravuje.
acer napsal:
Nevíte, zda navigator V nebo VI dokáže zobrazit notifikace , např příchozí email, nebo SMS?
Garmin XT to zvládá.
Toto tam není v provozu a popravdě jsem za to velmi rád. Už i to, že přes to můžeš telefonovat je celkem dost rozptylující. A jestli někdo říká že ne, je to blbost. Prostě se pak nevěnuješ řízení. To je fakt!
Pro mě byly právě tyto dva rozdíly, o kterých píšeš, rozhodující pro změnu V za VI. Lepší displej, lépe fungující dotyková plocha a hlavně možnost prehrávat a ovládat hudbu z mobilu přes Navigátora.
Ajo tohle! Tak to na mojí navigaci VI nemám, jak se ti to podařilo? Já ji mám aktualizovanou. Mám verzi HW V7, asi máš něco novějšího. Ale mě se to kontrastní zobrazení teda líbí víc, než ty ikonky z windows 95. Chceš to se mnou vyměnit?