Jedu přes A kouknou, co se změnilo na Dakotě (Željava), dál to zkusím na Bihač, pokud to nepůjde, tak vnitrozemím CRO do ČH, tam několik dní pojezdit a dál do AL se toulat. Asi tak na 2 nebo 3 týdny. Zítra jdu na druhou injekci, proto jedu až 15.6.
Jedu s kamarádem, ukázat mu tam hezká místa. Ještě tam nebyl a koneckonců mě je také ukázal někdo, kdo tu už dnes není. Jen předám štafetu a budu zase jezdit sám.
Ty vole, tak nějak. Zeptáš se včera večer a dnes jsi hotový...
Si vytvoř itinerář a vyjeď sám, kór po Evropě naprostá pohoda. Nebo ten itinerář s mapou nahraj, naplánuj a třeba se někdo chytne, ale zatím jsi pro potencionálního kolegu neudělal nic... Osobně bych s nikým na blind přes net nejel, leda by mi platili. :-D
Už chápu ty cestovky a průvodce, někteří fakt mají problém naplánovat a uskutečnit jakoukoliv cestu... no hate :-)
prosteoff napsal:
Ty vole, tak nějak. Zeptáš se včera večer a dnes jsi hotový...
Si vytvoř itinerář a vyjeď sám, kór po Evropě naprostá pohoda. Nebo ten itinerář s mapou nahraj, naplánuj a třeba se někdo chytne, ale zatím jsi pro potencionálního kolegu neudělal nic... Osobně bych s nikým na blind přes net nejel, leda by mi platili. :-D
Už chápu ty cestovky a průvodce, někteří fakt mají problém naplánovat a uskutečnit jakoukoliv cestu... no hate :-)
Tak já byl 3x na blind s člověkem z netu a vždycky to vyšlo. Výhoda motorek je, že když si lidé nesednou, tak si to řeknou a každej si dál jede po svém. Já s tím problém nemám :-D
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Ahoj, jeli jsme to v roce 2019. Obávaná cesta smrti byla prvním offroadem na naší cestě do Gruzie a Arménie. Nakonec se z toho vyklubala normální šotolina s několika vracečkami a parádními výhledy. Naprosto na pohodu s rozumem a naloženou motorkou. Jeté za vlhka.
Dám sem tip na dobrý hotel, který je situovaný před cestou. Unaveni po víceméně dálničních přesunech z Evropy a po severu Turecka jsme pěkným hotelem za dobrou cenu se snídaní nepohrdli. My měli tu poctu, že jsme zde projížděli 2 dny po otevření hotelu a byli první zákazníci. Luxusní snídaně, wellness zdarma (jak to nevyhledáváme, tak to nebylo špatné se po 5 dnech kodrcání po dálnici trochu natáhnout v bazénu). Odkaz na google maps:https://www.googl...d40.243118
případně souřadnice: 40.74019242954023, 40.24306340176902
Co je "TET tras"? Jestli myslíš cestu do Thethu, tak ta je od Kopliku po SH21 v pohodě. Od Shkoderu přes Prekal to chceme jet letos. Před třema rokama jsme to otočily, protože kolega na Banditovy měl už placatý kolena, ty vejfukový, ale GS to projede. Jezdí tam turistycký autobusy, ale je to něco jako Unimog.