Zdarec, nema nekdo R80/100 GS v okoli Brna, Jihllavy, Uval u Prahy? Mam 1150 GSA a premyslim jeste o necem dalsim do garaze. Nikdy jsem na tom nejel, tak nevim, jestli by se mi to vubec libilo..
Jdeš na to správnou cestou. Já na to šel bohužel cestou prodeje mojí milovaný 11ky a myslel jsem si že to bude to pravý skvělý úžasný..Koupil jsem si R 100 GS. Černá se žlutými nápisy . Krásnej stroj. Nejhezčí. Ale na ježdění mi to strašně zklamalo.. Je to prostě už moc starý. Houpací se to, nebrzdila to a nejelo to. Měl jsem doma ještě svoji 11 ku a po vyjížďce kdy jsem jel novýmu majiteli ještě udělat evidenčku tak jsem dal 100 ku do inzerce a koupil si 1150 a tu mám do dneška. Asi jsme si na to možná měl dýl zvykat , najel jsem pouhých 800 km a věděl že to nechci. Ale krásný to je moc..Možná jako druhej stroj dobrý. Tak takhle jsem to prožil já když jsem měl nutkání starého stroje. Je opravdu lepší to nejdříve vyzkoušet. Motorky jsou to krásný.
V první řadě začni premyslat o R100.... ja už bych tu 80 dávno vyměnil nebýt to PD...je to takový jiny ale je na tom strašná p.rdel a radost z jízdy a ten pocit dyz otevřeš kohoutek a nastartujes ... proste benzin,olej a zapalování nic víc od teho necekej.
Kupredu spatki ni krok...
Recek: z toho co popisujes mam prave strach. Asi podobny pocit, jak sednout z 1150 na Jawu 350 :-) Nejede, nebrzdi, jizdni vlastnosti na nule...., ale je to pekny :-D
Bohumil: Mel bych to asi jen na jezdeni kolem kominu. Treba by na tom byla fakt prdel :-)
jarek_boruvka napsal:
Recek: z toho co popisujes mam prave strach. Asi podobny pocit, jak sednout z 1150 na Jawu 350 :-) Nejede, nebrzdi, jizdni vlastnosti na nule...., ale je to pekny :-D
Bohumil: Mel bych to asi jen na jezdeni kolem kominu. Treba by na tom byla fakt prdel :-)
Jawa 350 sla z domu hned jak sem kupil 80 g/s bylo mi jasný že už se na ni nesvezu...
Včera sem ju letos poprvé vytáhl,jen tak tenisky,montérky a mikina a brm,brm . Pokud je teplo a nespěchám tak na ni dycky skočím.
Kupredu spatki ni krok...
[quote]Racek napsal:
Jdeš na to správnou cestou. Já na to šel bohužel cestou prodeje mojí milovaný 11ky a myslel jsem si že to bude to pravý skvělý úžasný..Koupil jsem si R 100 GS. Černá se žlutými nápisy . Krásnej stroj. Nejhezčí. Ale na ježdění mi to strašně zklamalo.. Je to prostě už moc starý. Houpací se to, nebrzdila to a nejelo to. Měl jsem doma ještě svoji 11 ku a po vyjížďce kdy jsem jel novýmu majiteli ještě udělat evidenčku tak jsem dal 100 ku do inzerce a koupil si 1150 a tu mám do dneška. Asi jsme si na to možná měl dýl zvykat , najel jsem pouhých 800 km a věděl že to nechci. Ale krásný to je moc..Možná jako druhej stroj dobrý. Tak takhle jsem to prožil já když jsem měl nutkání starého stroje. Je opravdu lepší to nejdříve vyzkoušet. Motorky jsou to krásný. [/quote
Cesta je asi správná,ale já mám trochu jiný názor.Loni jsem přikoupil k 1150 GSA R 100 GS PD,je fakt,že to nelze srovnávat,ale brzdy a tlumiče lze pořešit,já mám vše origo po repasi a nedám na ježdění s R100 GS dopustit,je to návykové,ale záleží co kdo od toho čeká.