Mel bych par poznamek k vecne diskuzi tykajici se Emimlio+Remus+ostatni
1) Lidi, mam pocit, ze tady je prilis malo osobnich zkusenosti a prilis mnoho diskuze pres net. Emilio, prestoze VELICE sverazny, je moc fajn chlap. Stejne tak vetsina ostatnich tady. PROSIM Vas, berte to v potaz. To, ze nekomu nerozumite, neznamena, ze jsou implicitne spatni (tim nemyslim pouze Emilia, ale napriklad i Shimanskiho - abych jmenoval i druhou stranu neshod).
2) Internetove fortum je verejne. Pokud sem chodite, doporucuji Vam tolerovat, ze se kazdy vyjadruje po svem, kazdy je jiny a navstevuje toto forum za trosku jinym, osobne specifickym, svym, ucelem a je motivovan necim jinym. Je to dulezite.
3) Nelze podle mne ocekavat, ze nebudou jizlive poznamky ci jine narazky. Pokud mate KTM a jste na webu tykajicim se BMW, ocekavejte ze si z vas budou delat legraci. Proc taky ne?
4) Neosobni internetova diskuze svadi k prilis rychlym zaverum ohledne povahy jednotlivych lidi. Myslim si, ze by bylo krasne, kdyby se kazdy, nez se na nekoho "nastve" 2x, mozna i vicekrat zamyslel, zda treba neni mozne, ze to ten nekdo nemyslel v zertu popripade ne v zertu, ale treba ne s uplne spatnym umyslem.
4) Tolerance, lidi! Jeste jednou, nezapominat na ni. Kdyz se Vas dotkne neco, co nekdo zde napise, napiste mu o tom. Napiste mu to slusne. On si mozna neuvedomi, ze napsal neco, co Vas boli ci Vas trapi. Myslim si, a doufam, ze nejsem prilis naivni, ze ten clovek v tu chvili, kdy si to uvedomi, prispevek smaze ci prislusne pozmeni.
5) Opravdu si myslite, ze tady jsou nejaci lide, kteri ZAMERNE chteji byt ZLI? Znate nejake lidi, kteri by CHTELI byt zli? Ja ne!
6) Anonymita internetu umoznuje mnoha lidem, aby se vyjadrovali bez zabran. Bohuzel to znamena, ze lide, kdyz se jich neco dotkne, reaguji ihned, pod navalem okamzitych emoci, a tedy intenzivneji. Kdyz to pak udela take druha strana, dostava se to do pozitivni zpetne vazby a intenzita se zvysuje. Toto casto vyusti ve zhavou diskuzi bez zjevnych duvodu.
Doporucuji nasledujici jednoduche opatreni jak tomu zabranit: - PRECTE SI PO SOBE CO PISETE a zvazte, jak to muze pusobit na druhe.
To randolf: Tvé školení o demokracii a toleranci je poučné (myslím to vážně).
Ale uznej, že zahlcení (nejenom tohoto) vlákna sr..čkami je přinejmenším bezohledné. A v tom, co píše ve svém příspěvku ve vlákně na téma Akce Touratech,
viz: http://www.bmwgs....post_64592 má Robert naprostou pravdu...
Dobrou noc.
Upravil radosek dne 22.05.2009 00:09
Radosek napsal:
To randolf: Tvé školení o demokracii a toleranci je poučné (myslím to vážně).
Ale uznej, že zahlcení (nejenom tohoto) vlákna sr..čkami je přinejmenším bezohledné. A v tom, co píše ve svém příspěvku ve vlákně na téma Akce Touratech,
viz: http://www.bmwgs....post_64592 má Robert naprostou pravdu...
Dobrou noc.
no to má a ty mu veříš?nedavno to byl práve Robert nesnásen a jednim naschvál psaným odstavcem tleskat nebudu
Baader a Meinhoffova, musulmansky prorok Mohamed 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
To Koudelka: Nevím, co bylo před nedávnem. Věř mi, že na tento web chodím především kvůli technickým věcem a cestovatelským radám. Vyhýbám se tématům, o kterých předem vím, že mě nebudou zajímat, nebo že jsou z okrajových oblastí vkusu většiny slušných lidí. Proto mě vadí, když klasičtí aktéři vlákno na téma akce Touratechu začnou svinit svými slinty...
Jo a jen na okraj: Robertovy jazykové a pravopisné ekvilibristiky jsou nepříjemné, ale vadí mi méně než to, když někdo poučuje jak se co píše a sám udělá v té poučce pravopisnou chybu (nepíše se měké "i", ale měkké "i"... )
Jinak sám dobře víš, že když jsme se před půlrokem mezi sebou kousli, vyjasnili jsme si to na PM a byl od nás klid. Nikoho dalšího jsme tím neotravovali. Proč to tak nejde i u jiných? Asi proto, že asi opravdu (a v tom dávám zase za pravdu Robertovi) potřebují pro své myšlenkové průjmy obecenstvo. Nestačí jim jejích vlákna ani hospodská setkání. Přes všechna minulá upozornění od ostatních (nejen od Roberta) musí zanést kde co blbinami, které jsou z věcného hlediska k ničemu...
Tohle jsem sem nenapsal proto, abych Tě naštval, nebo urazil (to s tím "měkkým" byl jen tuze moc vysoko nahozený míč na to, abych odolal...). To bych opravdu nerad. Píšu to sem proto, abych vysvětlil svůj postoj a protože to do tohoto vlákna patří.
Upravil radosek dne 22.05.2009 06:41
Tak a teď už mi fakt došla trpělivost. Většině z nás jistě vadí jak některý lidi a moh bych i jmenovat (je to myslim zbytečný) zaplevelujou forum svejma osobníma vzkazama a "vtipama", bohužel zaplevelujou vlákna, který jsou pro nás zajímavý a pak 1/2 hodiny filtruju to co má cenu od obrázků holek, jeřábů a podobnejch nesmyslů (viď Emilio). O tom už se tady mluvilo stokrát, ale prostě to akceptováno ze strany pleveličů nebylo a neexistuje nástroj, kterej by byl aplikovanej a tomuto zabránil, s tim se holt budeme muset smířit a nebo donutit admina aby s tim něco dělal což se mu nechce a vzhledem k tomu, že je to otevřenej web tak ho i chápu.
Co se týče hádek na foru tak ty vovalávaji taky pořád ty samý lidi, ale co mě nejvíc zaráží a co nedokážu za žádnou cenu pochopit je to proč ti kteří jsou napadeni v tom sporu pokračujou, vždyť to nikdy neni o argumentech, vždycky jsou to jen osobní výpady, který nakonec skončej hádkou zaplevelí to polovinu jinak pro většinu lidí zajímavýho vlákna. Vidim to tak, že když mě někdo napadne tak se slušně ohradim a pokud na moji odpověď nepřijde vysvětlení smyslu proč to napsal/a zrovna takhle a jen urážky tak už dál s nim nekomunikuju nekomunikuju, takhle každou hádku lze udusit už v zárodku, navíc inteligentní člověk si udělá obrázek kdo má mozek a kdo jen prudí.
Nechci aby si to někdo bral osobně, některý lidi z fora znam (byl sem párkrát u Karla, a všichni mi připadali v pohodě) i když sem spíš "vlk samotář" ale myslel sem to pouze jako návod k tomu jak se vyhnout zbytečnejm hádkám, který v poslední době jsou až nechutný.