Zdravím vás.Mohl bych požádat o názor s nákupem GS? Vyhlédl jsem si ročník 2005.Od nákupu mne odrazuje pouze ABS s posilovačem který se u těchto modelových ročníků vyskytuje.Je možný repas jednotky či včasné předejetí problémů?Problémy mě připadají konstrukčního rázu.Díky za každou radu.Jarda
jardar napsal:
Řekl bych že jich s tímto systémem jezdí dost a ne všichi mají problémy.Má to i RT a některé mají najeto i přes 150t a jezdí bez problému.
Tak si to kup a neptej se.
Kupredu spatki ni krok...
jardar napsal:
Jsi trochu zaujatý se mně zdá.Práci čest.
Nechapu proc se certis,ptal ses na nakup 1200 s posilovačem a ja ti na to řekl svůj názor....
Kup to a nebude trvat dlouho a budeš se tu ptát proc ti bliká abs a motorka ti nebrzdi.nejlip někde v Jugoslávii....To je vše. Čest a hodně štěstí.
Upravil Bohumil dne 24.06.2021 06:31
Kupredu spatki ni krok...
jardar napsal:
Řekl bych že jich s tímto systémem jezdí dost a ne všichi mají problémy.Má to i RT a některé mají najeto i přes 150t a jezdí bez problému.
Bohumil Ti to napsal přesně, takový je fakt, pokud to nechceš slyšet nebo prostě seš stejně limitován rozpočtem tak se neptej a kup si verzi s posilovačem...
Neznamená to že to nemá řešení, jen je velká pravděpodobnost že to budeš muset řešit. Jedna z možností je oprava v Německu se zárukou pro představu cca 400,- éček, ale těch variant je více.
Ale bylo dobře řečeno pokud jsi rozhodlej pro 2005 neptej se a jdi do toho.
Doporučení je jednoduchý pokud máš možnost vyhni se těmto modelům tečka.
Nemyslím to zle.Brzdy snad úplně nevysadí na dojetí to bude.Na YouTube je příspěvek jak si to opravit svépomocí.Je to s Francie.Jedná se vždy o ten samý problém jako u novějšího typu s ABS od Ate.Moturek.Ta poruchová zmiňovaná verze má dva.
jardar napsal:
Nemyslím to zle.Brzdy snad úplně nevysadí na dojetí to bude.Na YouTube je příspěvek jak si to opravit svépomocí.Je to s Francie.Jedná se vždy o ten samý problém jako u novějšího typu s ABS od Ate.Moturek.Ta poruchová zmiňovaná verze má dva.
uplne ne ale na cervene nezastavis
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Zacne sa ti to srat a nebudes vediet ako davkovat brzdu. Good luck mat tento problem v zahranici. Ak chces sebou vozit kit na servoktomiu tak do toho. Vela prace s tym nie je, ale robit to bez pristupu k naradiu by som nechcel. Moja moto je 2005 nemala ani 100t km, servisovana v BMW, kvapalina menena pravidelne a posralo sa to i tak. Prisiel som o ABS. Rocnik so servom by som nekupoval.
Jak sa ti to zacne srat, budes brzdit ako na normalnej moto, potom sa to chytne a stojis na prednom kolese.
Upravil Jaro81 dne 24.06.2021 12:00
Takže všichni se ti tu shodli, že by takovou motorku nebrali... Nalož si s tím jak uznáš za vhodné. Už jen to, že bych věděl, že se mi motorka může každým dnes vy****, bych přišel o veškerou radost z jízdy... Nehledě na to, že to je věc přímo ohrožující život, a při nejlepším Ti to zkazí dovolenou... Opravdu koukej raději po něčem novějším...