Ahoj, uvažuju koupit do kufru pro jistotu sprej na opravu pneu, ale teď čtu u jednoho konkrétního Sonaxu, že to není vhodný pro " vozidla, kde je čidlo monitoringu tlaku (TPMS) umístěno ve ventilu kola", což je myslím zrovna případ mýho 1250 GS. Existuje možnost jinýho řešení provizorní opravy na dojetí u bezdušový pneu?
Našel jsem teda ještě tuhle sadu https://www.autok...2;42006469
kde je přímo uvedeno, že je to schváleno pro TMPS senzory, ale je to další bazmek, co má skoro kilo a zabere dost místa.
ten Xiaomi kompresor má svou baterku, tak to je masakr. Jestli dá opravdu 10 barů, klobouk dolů.
Každopádně jsem teď volal známýmu gumařovi, kterej mi potvrdil, že ten antipich skutečně zalepí senzor. Takže ten je pak na výměnu, nedá se to vyčistit.
Já ho mám taky a vozím ho na cesty. Zrovna ho dobíjím, mám vyzkoušeno, že nafoukne minimálně 3 motorkový gumy z úplnýho prázdna na 2,5-3 atm.
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Xiaomi kompresor mám. Funguje a nafouká obě kola bez problému. Když je nabitý, dá i 3,5ATM. Vic jsem nezkoušel.Nabijet před každou zahraniční jizdou..baterka v pohotovosti vydrží tak týden, aby to nafouklo kolo. Jak začne blikat nafouká tak max předek.. Na zadní už nemá energii. Ale 2ATM udělá.. Nouzově ok. A doporučuji naprosto se vykašlat na jakékoli spreje. Jen jednou za asi 10 pokusů sprej s "lepidílkem" pomohl. Jinak ne a je zničený senzor s ventilkem, vše voblitý od tý srágory.. a těch keců od gumaře při sundavání atd. Zásadně knoty!! Na bezduši nic jinýho nefunguje.
Upravil Kojot dne 30.08.2021 10:57