Ahojte. Kupil som si svoje vysnene bawo r1100s. Je to rok 2002. Na tacho ma 68 000 km a zial bez servisky okrem poslednej faktury zo servisu z 2020. Aktualne je v ciastocnej rozborke kvoli kontrole a idem robit nasledovne.
Vzduchovy filter, remen alternatora, ventily, synchro (potrebujem trochu zvysit otacky, su 900 a dost to klepe celou moto)
Oleje vsetky 3 a brzdovka boli menene 2020 a najazdene na nich 3tis. Mam fakturu zo servisu, takze nejdem riesit.
Este brzdovku v spojke. Platnicky musim skontrolovat a pripadne objednat.
Napada vas este nieco, co treba pozriet?
Skusenosti so servisom mam a aj naradie. Mam doma kawu s karbecmi ktoru si servisujem sam. Veci typu rozvod, ventily, spojka, tlmice, brzdy niesu problem. Akurat moto bawo mam prve. Dakujem.
Inac sa na tom jazdi skvele. Ma to posilovac brzd, takze to aj brzdi slusne.
Srdce vravelo boxercup, rozum neblazni.
R1100s je doma.
Presne mas pravdu s tym posilovacom, nema to taky cit na packe, ak by sa to dalo odstranit idem do toho, akurat pri vypnutom kluci a motore to skoro nebrzdi. Fakt treba za packu tahat. Rovnako dual, zadny kotuc je uz zrejme po smrti, musim ho premerat, no je tenky. A este je to narocne na aku. Prezriem tie platnicky a pisem to co a ako.
R1100s je doma.
A ta vola tam mala je, nic katastrofalne, je to na plane v zime, teraz zaklad, nech dojazdim sezonu este.
R1100s je doma.
raptor napsal:
ten posilovac brzd je presne zbytocnost ktoru ta motorka vobec nepotrebuje a brzdi to aj bez neho rovnako dobre.. aj preto od toho BMW upustilo
skor sa tie brzdy horsie davkuju z toho co si pamatam
ked bude na hlavnom stojane pozri si volu zadneho kolesa ci nemas
Ale ja to tu píšu porad dokola,nekupujte ty krámy s těma posilovacama jednou na to dojedete.nebo vlastně nedojedete....
Kupredu spatki ni krok...
raptor napsal:
ten posilovac brzd je presne zbytocnost ktoru ta motorka vobec nepotrebuje a brzdi to aj bez neho rovnako dobre.. aj preto od toho BMW upustilo
skor sa tie brzdy horsie davkuju z toho co si pamatam
ked bude na hlavnom stojane pozri si volu zadneho kolesa ci nemas
Ale ja to tu píšu porad dokola,nekupujte ty krámy s těma posilovacama jednou na to dojedete.nebo vlastně nedojedete....
Niekedy nieje ina moznost. Inac odstavit to aj s abs a nahodit hadice priamo na brzdice je tiez moznost. Akurat to abs nebude.
R1100s je doma.