na motodovolené v Albanii mi začalo odkapavat palivo z motorky, nebylo toho naštěstí až zas tak moc a tak jsem s tím bezproblému dojel i domu. Obcas večer v kempu motorka zavaněla
Nyní jsem to doma rozdělal abych zjistil kde je problem, a vypada to podle všeho na tvarové těsnění palivového čerpadla. Kolem tohoto místa i po vytření do sucha se tam za chvilku objeví nový benzín.
Předpokládám, že by mělo stačit vyměnit to těsnění. Ale nevím jestli jste to někdo již nedělal, jestli mě nebude čekat dalsí problém? Nemáte někdo zkušenost ???
A nedaří se mi na webech v čechách nikde to těsnění objevit ... nejaký tip, kde se dá koupit?
Daewo_cz přiložený následující obrázek:
servisak napsal:
Tam nema benzin co delat. Muj tip je praskla priruba ve sroubku co drzi regulator
Takže myslíš, že těsnením to nebude? A ta příruba (nejlepe raději i to těsnění) nějaký tip, kde ho koupit? Abych nemusel kupovat komplet celé .... díky
Kdyby si mel vyplnene aspon priblizne bydliste bavedem te. Nejake neporusene i najdu. Ale ja rikam tesnenim to neni. Pod regulatorem musi byt sucho
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Kdyby si mel vyplnene aspon priblizne bydliste bavedem te. Nejake neporusene i najdu. Ale ja rikam tesnenim to neni. Pod regulatorem musi byt sucho