kamarád (Pečlivka) by rád prodal helmu Schuberth E1 2016 , včetně komunikátoru Schuberth. Helma nemá jediný škrábanec. Není ani moc používaná-kamarád má více helem které střídá. Barva je tmavě šedá s nějakými neonovými proužky. Velikost S.Foto na přání pošlu. Lokalita Jižní čechy.
Cenu dohodou. Nabídněte.
Ale no tak, pánové.....nabídka je podána a jestli bude akceptována, to už je jiná. Ale vocasy bych si schovával k pivu.
Každej není vobchodník ani agent s teplou vodou, aby věděl, jak nejlépe prodat.
Já to spíš pochopil, že to je jako průzkum, jestli by vo ten škopek někdo jevil zájem.
A zároveň nějak nepobírám, co by bylo na 5 let starém škopku špatně. Když to není otloukánek ani nějakej shitplast.
Ovšem znám lidi, co musej mít všechno nový a jak je to dva roky starý, tak už je to pro ně voničem. No, já jsem s celou vejbavou vo ničem.
Upravil Medik dne 12.08.2021 15:18
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
No tohle mi přijde zrovna jako nabídka od agenta s teplou vodouNeco prodávám tak dám cenu ne?A nebo s tím jdu do dražby když chci urvat co největší cenu-na to myslím již nějaké stránky jsou.No ale když chce kamarád dražit- nabízím prací prášek Ariec a láhev okurek
flaxa napsal:
Čau,tyto "aukce"jsou fakt nejlepší...On neví za kolik chce prodat??Tak to bude kámoš asi vocas...
Toho vocasa bych si vyprostil. Krávy jsem pokud vím s tebou nepásl ani Já ani kamarád. Jak říkám kamarád je neskutečnej puntíčkář a velice precizní řemeslník. Něco od něho koupit je radost. To že nechce někoho třeba urazit cenou je jeho věc. Se mnou mluvil tak o 9000 Kč. Problém je že je to velikost S.
Upravil Hanes dne 13.08.2021 06:17
Jsem rád že jsi mi to napsal hned 3 krátNemusis být hned uraženej jak nějaká buchta..Nikoho cenou přece neuraziš když napíšeš že představa je 9 tisíc.Porad lepší než nabídněteTeď si aspoň někdo může udělat představu o ceně a třeba koupí.