Ahoj,
tak jsem včera dojel s motorkou z wapky a když jsem zaparkoval v garáži, našel jsem pod mašinou šroubek - fotku přikládám níž. Na 99% to upadlo z motorky (předtím tam neležel), jenomže vůbec netuším odkud. Mohl jsem to taky dovézt nalepený na gumě a v garáži se to mohlo jenom pustit, ale to se mi nezda... Nevíte někdo, odkud to mohlo upadnout?
David_BO přiložený následující obrázek:
tak kurvitko me napadlo taky, takze vlastne muzu byt rad, ze jsem o to prisel, ze? akorat teda moje geeso je extra sikovny, protoze jsem nic nerozebiral a neskladal, proste se toho kurvitka zbavilo samo...
Upravil David_BO dne 26.05.2009 17:34
David - Brno, 1150 GS.
no.. pokud to upadlo z motorky, tak vubec nevim odkud, kdyz jsem to hodil na stojan, videl jsem ho tak metr za motorkou, takze to muselo odlitnout kdyz jsem dojizdel do garaze, a tezko hadat odkud presne to mohlo vylitnout. Cela motorka byla celkem spinava, a ten sroubek je totalne cistej, takze jestli to odnekud vylitlo, tak urcite odkudsi z utrob, kam se nedostala voda a blato (a to bylo vsude).
David - Brno, 1150 GS.
Takovej, jen větší měla kdysi jedna slečna místo pupíku....když jsem jí ho vyšrouboval, upadla jí prdel H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
A koumal jsi co je to za materiál,ten podivnej schraub? Aby to nebylo nějaký mimozemský,nastrčený třeba od KTM z jejich oranžový planety
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tak koukam, ze to asi fakt bude z KTM. Na fische jsem dneska cumel asi hodinu a nic podobneho jsem tam nevidel, taaaakze - asi ten sroubek vemu, pudu ven, najdu nejblizsi KTM a nekam ji ten sroubek vetknu. Ma nekdo nejaky napad kam?
David - Brno, 1150 GS.
David_BO napsal:
Tak koukam, ze to asi fakt bude z KTM. Na fische jsem dneska cumel asi hodinu a nic podobneho jsem tam nevidel, taaaakze - asi ten sroubek vemu, pudu ven, najdu nejblizsi KTM a nekam ji ten sroubek vetknu. Ma nekdo nejaky napad kam?
Třeba do pneu???
nebo mezi světla a ta světla tou ranou zhasnou
( pro rejpali-citát z filmu... vím,že KTM má jen jedno světlo)
Upravil Kubrt dne 31.05.2009 12:25
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.