Ahoj, chci si udělat trochu radost a trochu vybavit garáž nářadím a přemýšlím, že bych koupil vybavený dílenský vozík. Ale jaká značka, jaká cena... Aby nářadí něco vydrželo. Myslím takovou tu běžnou práci, ne servis, ale ne úplně hobby. Dík, Ondra
Sitex napsal:
Kup si pořádný a ne takovouhle Čínu. Kamarád je obchoďák u Berneru …… lze i bez DPH
Mám ho sám a je to nezničitelný
Nevím jak dnes ale před 6ti lety k nám jezdil obchoďák od Bernera a nesměl mi prodat ani blbej mazací sprej jako obyčejné osobě bez IČa ptal jsem se ho jak to můžu teda získat a řekl -jedině ukrást v práci .Po čase mi slavně řekl že už má Berner e-shop -tak jsem to zkusil -přihlašování zákazníka jak kdybych chtěl vsoupit do NASA a nakonec že mají 3 dny na schválení tak jsem jim napsal když nestojí o maloprodej tak ať to jasně napíšou a šetří můj čas. Jinak produkty od Bernera kvalitní o tom žádná ale jak jim neuděláš velkej kšeft tak na lidi serou. (Možná se už zlepšili ale pochybuju i Wurth kterej před lety prodával všem tak dnes chce IČo ,to samé Gumex.
Sitex napsal:
Kup si pořádný a ne takovouhle Čínu. Kamarád je obchoďák u Berneru …… lze i bez DPH
Nevím jak dnes ale před 6ti lety k nám jezdil obchoďák od Bernera a nesměl mi prodat ani blbej mazací sprej jako obyčejné osobě bez IČa ptal jsem se ho jak to můžu teda získat a řekl -jedině ukrást v práci .Po čase mi slavně řekl že už má Berner e-shop -tak jsem to zkusil -přihlašování zákazníka jak kdybych chtěl vsoupit do NASA a nakonec že mají 3 dny na schválení tak jsem jim napsal když nestojí o maloprodej tak ať to jasně napíšou a šetří můj čas. Jinak produkty od Bernera kvalitní o tom žádná ale jak jim neuděláš velkej kšeft tak na lidi serou. (Možná se už zlepšili ale pochybuju i Wurth kterej před lety prodával všem tak dnes chce IČo ,to samé Gumex.
Jsem u nich registrovaný, takže bych mohl vzít na mě. Jinak pokud má poptávající IČO, udělá mu rád registraci
Sitex napsal:
jak řikáš.. když máš dobrýho obchoďáka tak jde ledacos.. bez DPH jsem nikdy nic neměl - vše dávám do účta, ale hodně věcí například z předváděcího auta za hubičku atd.. Hlídal mi například akce když něco bylo za super cenu jen pár kusů atd.. Bohužel mi vloni obchoďák umřel a jak to není osobní jednání tak už to není ono.. jinak souhlasím s názory výše - rozhodně je to dobrý nářadí.. čínu už bych si do dílny nepustil.
Já mám tenhle Narex. Je to dost bytelný a zdá se i kvalitně udělaný (kolečka, pojezdy zásuvek, nástřik apod..) https://www.narex...7-zasuvek_
Kupoval jsem ho prázdný, protože spoustu nářadí mám a jen jsem to potřeboval uspořádat nějak přehledně a na jedno místo. Ale ani vybavený není za špatnou cenu a podle těch pár kousků ručního nářadí Narex, co mám, by to nemuselo být špatný. V podstatě můžu říct, že pokud bych už nářadí neměl dřív, kupoval bych ho plný.
...akorat mne by to voznackovaly kocky... a mozna pes
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2